Да направиш първата крачка или да останеш в сянка? Да се престрашиш да си пръв или да не поемаш рискове?

Животът е низ от избори, които определят всяка наша стъпка. Можем да бъдем смели и да изминем разстоянието до успеха. Или пък да оставим на събитията просто да ни подминават.

Какъв е твоят избор?

Динамиката в ежедневието ни непрекъснато се променя, но едно остава сигурно - начинът, по който се чувстваме. А за да бъдем винаги подготвени за различни предизвикателства, Nike отново ни поднасят приятна изненада в лицето на новите Air Max модели - Viva за дами и Evo за мъже.

Два модела, съчетали в себе си увереността, запомнящата се визия и комфортът - елементите, които предопределят всеки наш ден. 

Класиката среща новата мода

Модните тенденции диктуват правилата, а сега те са съгласувани основно с удобството. И ако само преди няколко години ни се струваше абсурдна идеята да облечем ефирна рокля с маратонки, то днес модерно е точно това. 

Още преди 34 години Nike създават Air Max - емблематичният модел, който е лесно разпознаваем и до днес. Модел, който претърпява промени във визията, но удобството му е безкомпромисно.

Бизнес или стрийт стил? Няма значение

Много представители на силния пол смятат за немислимо да заложат на спортни обувки, когато носят костюм. Истината е, че точно това е модерно и освен това контрастът между стиловете превръща визията в наистина интересна и красива. 

Air VaporMax Evo ни пренасят в 90-те години, за да ни напомнят, че модата тогава беше и продължава да бъде една от най-добрите. Цветовите комбинации превръщат модела в уникален аксесоар, който привлича погледите. 

Моделите Evo са изключително леки, осигуряват търсената от господата прохладност и създават усещането, че всяка стъпка носи истинско удоволствие. 

Представител на Air VaporMax Evo е Борче Ристовски. Световноизвестният моден дизайнер винаги търси начин да изрази себе си и да остави изборът му на облекло "да говори" вместо него. 

Когато ТЯ знае точно какво иска и как да го постигне

Да бъдеш винаги свободна, да знаеш каква ще бъде всяка следваща крачка и да виждаш голямата цел. Да, всяка жена се стреми към съвършенство, което се постига без усилия и привлича одобрителни погледи. 

Когато ТЯ иска да изпъкне над всички останали, когато иска да се чувства идеално в кожата си и да изглежда зашеметяващо. Точно тогава Air Max VIVA играят ролята на скрито оръжие, което дава увереност на всяка жена. 

Стилът е важен за всяка дама, а добрата новина е, че той е без значение, когато обувките могат да се съчетаят и със спортна визия, и с красива рокля за официално събитие. 

Viva "казват" повече от хиляди думи, което е и причината Мис България 2010, Ромина Андонова, да избере точно този модел, за да се отличи от всички останали. Детайлните цветове, плюшената яка и различната система за завързване превръщат новия модел от обикновена обувка във верен другар във всички приключения, които ни очакват. 

Петата е подсилена с Air капсула и с междинна омекотяваща подметка за максимален комфорт. А цветовете са повече от нестандартни - можете да намерите Air Max VIVA в тимносив и житен цвят. 

Новите модели могат да бъдат открити в магазините на Nike в България "Парадайс Център", "Сердика Център" и "Мол Пловдив". От Март 2021 Nike отвори и първия Nike Factory Store (Outlet) в София на ул. „Околовръстен път“ 265.                                                                                                          #NikeSportswear #AirMaxDay #AirMaxViva #AirMaxEvo #AirMaxLife