Любимият ни сайт има прекрасна новина – през април ще имаш перфектната възможност да промениш своя свят и самата теб в дългосрочен план! Какво имаме предвид – тъй като в последно време интересът към гледането на авторски клипчета, т.нар. влогърство, все по-бързо нараства, екипът ни реши да бъде в крак с модата и да разшири съдържанието си. И тъй като всичко, което правим има за цел да бъде полезно, интерактивно и най-вече забавно за всички наши читатели, те предизвикваме да бъдеш нашия влогър в света на съвременната българска дама!

Ако притежаваш силна мотивация, обожаваш да бъдеш в центъра на вниманието, давайки разнообразни съвети и не искаш славата да те подминава както досега, е време да направиш живота си още по-вълнуващ и различен! Можеш да говориш за всичко, което те интересува: от това какъв грим да си направим за първа среща, през това как да поддържаме форма в домашни условия, та чак до сериозните теми като Връзки и Семейство. Имаш пълна свобода! Просто ни завладей с цялата си харизма и усмивка!

Не пропилявай възможността си, защото имаш един единствен шанс да ни докажеш, че трябва да бъдеш следващото попълнение в нашия слънчев и готин екип! Разполагаш с точно 15 дни, в които да помислиш как да ни накараш да се влюбим в теб и идеята ти. А от 15 април пък започва голямата надпревара, която ще бъде с продължителност един месец, до 15 май вкл., в която трябва да ни изпратиш своето влогърско клипче на адрес  [email protected]

Пълните правила за участие в конкурса можеш да намериш тук

Разбира се, за най-добрите трима от вас сме подготвили страхотни награди! И това не е всичко! Най-добрите от най-добрите ще получат уникалната възможност да станат част от екипа на любимия сайт на всяка дама Dama.bg!

Чудесно, нали? Необходимо е единствено да обмислиш добре как да се представиш и да спечелиш своите 15 минутки слава! А ние вярваме, че ще успееш!

Лесно е! Само запомни - 15 дни за размисъл как да заснемеш максимум 15-минутно видео, с което да получиш първите си 15 минути слава, а на 15-ти май и една чудесна награда!

Пожелаваме ти много вдъхновение и късмет!