Блещукащи светлини, шарена украса и много усмивки - най-прекрасното време от годината предстои само след няколко седмици. Това е времето, когато поне за малко забравяме за сивото ежедневие, събираме се с любимите ни хора и си подаряваме подаръци.

И макар ноември и декември да са белязани от трепетно коледно очакване, има една мисъл, която често ни носи притеснение - ще успеем ли да си позволим подаръците за всички близки?

През последните няколко години краят на месец ноември се превърна в предпочитаното време за купуване на подаръци. Любимият на всички Черен петък и зимните намаления ни примамват с по-ниски цени. Но няма как да отречем, че напоследък мислим все по-често за семейния бюджет.

Кога, ако не сега?

Тегленето на бърз кредит е решението на проблема. Именно Ferratum ни дава възможност да поглезим не само близките, но и самите себе си, с подаръците, за които винаги сме мечтали. 

Можем да се възползваме от кредит до заплата или на вноски - изборът е изцяло наш. А най-важното е, че ще разполагаме с необходимите средства, за да превърнем тази зима в истинска магия. 

Истината е, че точно сега, повече от всякога, имаме нужда да обзаведем дома или гардероба си с някоя прекрасна вещ, без да се притесняваме за финансите. 

Имаш шанс да спечелиш страхотни награди

Както всяка година, Ferratum организират игра с награди. В периода от 15.11 - 31.12.2021 г. всеки клиент може да се регистрира в томбола за една от 15 страхотни награди. Единственото условие за участие е да имаме активен кредит от Ferratum към датата на регистрация, без значение дали той е на вноски или е кредит до заплата. А от нас се изисква да попълним формата за регистрация, която ще открием тук

Какви са подаръците?

Фирмата за бързи кредити Ferratum ще ни зарадва с прекрасни подаръци. 

3 робота-прахосмукачка, 3 iPhone 13 Pro, 1 PlayStation 5, 3 телевизора и 5 безвъзмездни кредита до 6000 лв.

Излишно е да казваме, че спечелването на всеки един от тези подаръци би бил прекрасна изненада за всекиго.

Всеки заслужава повече усмивки

Навън времето е мрачно и студено и именно сега е моментът да се настроим на весела вълна и да помислим за всички подаръци, които ни очакват. Бързите кредити от Ferratum са на наше разположение, за да сбъднат желанията ни и да внесат светлина и празнично вълнение в дома ни. 

Без значение е дали искаме да зарадваме малкото ни съкровище с невероятна играчка, домът ни се нуждае от нова прахосмукачка или пък е дошло време за нов телефон - тази година можем да подарим всичко това. Успех!