За красотата в различните й аспекти и проявления, за възможностите сам да управляваш времето и финансите си, и за силата да променяш света, ще ви разкажат 4 успешни личности, представители на Avon. За тях успехът е не само израз на добре свършена работа, но и на удовлетворението да помагаш на останалите да се чувстват добре.

Днес ще ви срещнем с Цвети:

Цветелина Юрдекова е представител на Avon от 2010 година. По професия е интериорен дизайнер и работи като консултант към водеща компания в областта на обзавеждането и продажбата на мебели. Завършила е „Дизайн и облекло“ и има 8-годишен стаж като моделиер конструктор на дамско облекло, официални и сватбени рокли. Най-много се гордее със семейството си и с двете си прекрасни деца.

1. Търси новите неща и се интересувай от актуалните тенденции!

Динамиката на ежедневието не позволява човек да бъде инертен и незаинтересован, защото светът се развива и променя непрекъснато. Затова е изключително важно да усещаш пулса на времето. Като представител на Avon аз имам възможност да следвам и модните тенденции и да научавам винаги по нещо ново. А и е забавно – всеки нов сезон идва с ново приключение. Ново ухание, нови цветови комбинации, нови съставки, които правят продуктите още по-ефективни – когато знаеш, че всичко това е част от световната картина, всичко изглежда още по-вълнуващо.

2. Предлагай качество!

Качеството е най-силният инструмент за убеждаване. Доволна съм когато мога да препоръчвам наистина качествени продукти и да вярвам в тях. Avon създава продукти с доказано качество и цена, които представителите като мен могат лесно и уверено да предлагат на своите приятели и познати.

3. Прегърни всяка възможност за развитие!

Да оцениш правилно потенциала е първата стъпка към постигане на добри резултати. Следващото много важно нещо е да се възползваш от всяка възможност, която имаш – за научаване на нови неща, за изследване на непознати територии, за развитие. Това е един от най-важните уроци, които научих с Avon. Компанията ми даде възможност да правя неща, които са различни от професията и образованието ми, но пък са достатъчно стимулиращи и развиващи. Ежедневно се срещам с нови и интересни хора, научавам нови неща и за правилното общуване и за развитие на бизнес уменията ми. А предизвикателствата са много вдъхновяващи за човек като мен.

4. Бъди адаптивен!

Дори когато нещо не се случва според плановете и очакванията ти, промени ги, за да извлечеш максимума от ситуацията. От собствен опит мога да споделя, че адаптирах детската си мечта, като ѝ намерих най-точната форма. Винаги съм се стремяла да бъда обградена от красота. Мечтала съм да създавам красота, във всичките ѝ форми и варианти. Днес мога да правя това не само с работата си като интериорен дизайнер, но и като представител на Avon. Мога да предавам красотата и на моите приятели и клиенти, като ги съветвам за новите тенденции в грима, както и за подходящите за тях продукти. Така и те самите придобиват повече самочувствие, красота и увереност.

5. Намери си вдъхновение!

Мога да споделя една сентенция, която си повтарям често: „Дайте на една жена подходящото червило и тя ще покори света!” Това според мен е валидно за всяка ситуация - важно е да намерите онова нещо, човек или цел, която винаги ви вдъхва сили и ви вдъхновява. Ако е човек, то той неминуемо има и възходи, и застои, и падения. Погледнете как се справя с предизвикателните моменти и направете изводи за себе си. Като представител на Avon аз общувам с много дами и имам много примери за това как жените, които се чувстват красиви, усещат се добре в кожата си, приемат и преодоляват предизвикателствата в ежедневието си, сбъдват мечтите си и покоряват света.

Виж останалите материали в рубриката