28-кратната носителка на Грами Бионсе Ноулс-Картър изненада феновете, като разкри заглавието и датата на издаване на своя дългоочакван седми студиен албум. 40-годишната R&B дива – която може да се похвали с 348,5 милиона последователи в социалните медии – промени биото си в социалните мрежи на: „act i RENAISSANCE 7.29“.

Феновете на Бионсе вече могат да поръчат предварително четирите ренесансови комплекта за $39,99, които се предлагат в различни мистериозни „пози“ и включват тениска, компактдиск, брошура от 28 страници и мини-постер.

„С цялата изолация и несправедливост през изминалата година, мисля, че всички сме готови да избягаме, да пътуваме, да обичаме и да се смеем отново. Усещам как се появява ренесанс и искам да бъда част от подхранването на това бягство по всякакъв възможен начин“, споделя певицата пред Харпърс Базар.

„В студиото съм от година и половина. Понякога ми отнема една година, за да претърся лично хиляди звуци, за да намеря точния ритъм. Един припев може да има до 200 подредени хармонии. Все пак няма нищо, което да се сравни с количеството любов, страст и изцеление, което чувствам в звукозаписното студио. След 31 години се чувствам също толкова вълнуващо, колкото когато бях на девет години. Да, музиката идва!'

Премиерата на новия албум на Бионсе наближава, а ние сме повече от развълнувани!