Според хороскопа на Рака през септември 2024 г. се усеща вятърът на промяната. Ще има много случаи, свързани със стартирането на важен проект или с прехвърлянето на престижна позиция. Тези вълнуващи събития ще бъдат началото на нов етап от живота. Тъй като Слънцето в Дева засилва самокритичността, подозрителният Рак може да затъне в комплекси. Не се суетете, опитвайки се да поправите несъществуващи недостатъци. Общуването с психолог ще ви помогне да поставите всичко на мястото му. С Пълнолунието през септември много неща ще станат ясни, далечните проблеми вече няма да тровят живота. Освен в кариерата, Раците ще успеят и в любовта, но само ако намеренията им са сериозни. Мимолетната афера ще завърши с пълно разочарование.
От септември 2024 г. започва да се случва голяма аномалия с вашия знак - на 3 септември Марс преминава в знака Рак, където ще остане до 19 април 2025 г. Този период е парадоксален, защото обикновено Марс преминава през един знак за месец и половина, но този път ще бъде във вашето съзвездие около 8 месеца с периодично напускане в знака Лъв и връщане обратно.
По време на този дълъг транзит определено ще имате повече енергия, дори инат и арогантност, които безцеремонно ще ви позволят да достигнете тези висоти, за които дори не сте мечтали. Планирайте нещо наистина сериозно за тези месеци – ще успеете да го реализирате!
Важно е, че от 5 до 7 септември ще бъдете повлияни от транзита на Венера и Черната луна. Може да продавате апартамента си или ще има трудни ситуации с недвижими имоти. Бъдете внимателни, защото трябва добре да попълните всички документи, особено да прочетете какво е написано с малък почерк. В идеалния случай използвайте услугите на брокер и адвокат - има вероятност от измама.
Ако не продавате дома си в момента, може да има трудни събития сред близките ви. Скандал с някоя жена (майка, баба, леля) е доста вероятен.
Семейният живот през първите дни на септември ще бъде изпълнен с топлина и хармония. Въпреки че подобна идилия може да предизвика завист сред хората с по-малко късмет в любовта. Хороскопът на Рака обещава, че царящото спокойствие ще продължи дълго, но все пак си струва да положите усилия. Не е необходимо да споделяте подробности от личния си живот с всички, които са наблизо в този момент. Под влиянието на Венера във Везни, която придава известен колорит на случващото се, хората ще се издигнат на крилете на фантазията. Тази тенденция, съчетана с естествената изобретателност на Рака, ще доведе до впечатляващи резултати. Ще има напредък в творчеството, броят на поръчките ще се увеличи. За да не изплашите музата, можете да черпите вдъхновение от общуването с природата.
В средата на месеца може да прозвучат тревожни сигнали, трябва да се погрижите за здравето си. Времето се променя към есенно, с периодични проливни дъждове. Общият хороскоп на Рак за септември 2024 г. предлага да не отлагате лечението на настинка. Защитните сили на организма са отслабени, достатъчна е една дреболия, за да доведе болестта до хроничен стадий. Тъй като Меркурий в Дева означава напредък, всички действия ще бъдат със знак плюс. Въпреки че сега решението изглежда преждевременно и безполезно, ситуацията скоро ще се промени. Ако ви предстои служебно пътуване или пътуване по лични причини, не бива да се съмнявате в успеха му. Трябва обаче да сте по-внимателни с документите и парите, тук са вероятни проблеми.
Пълнолунието на 18 септември се случва във вашия сектор на мироглед и духовен разцвет - може да почувствате, че достигате ново ниво на успех, развитие на вашата личност във всеки смисъл. Например, по време на обучението си може да изпитате пробив в разбирането си за света благодарение на сериозен учител. По някакъв начин това Затъмнение може да ви донесе духовен наставник, гуру, човек със силна емоционална професия (психиатър, невролог, психолог, треньор).
Можете също така да отидете на пътуване - това силно ще наблегне на разширяването на вашето съзнание. Например ще разберете, че има места в света или културата, които духовно отразяват вашите лични ценности.
Въпреки това, по-обикновеното затъмнение на 18 септември е краят на юридическата бюрокрация, която можеше да се проточва от 10 март 2024 г.
Краят на септември ще се запомни с положителни събития, радостта ще се настани в душата. Продължителните дела ще бъдат разрешени по ускорен начин, ще има стимул да продължите напред. Септемврийският хороскоп за Рак предсказва победа в съдебни дела. Можете да кандидатствате в надзорни структури и да отидете на високи постове - няма да има отказ. Като цяло за Раците е време за успокоение, всичко наоколо е наситено с любов. Макар че това състояние може да има и своите недостатъци: липса на инициативност и летаргия. За да използвате по-ефективно предимствата на Марс в Рак, не забравяйте, че доброто трябва да е силно. Ако някой се нуждае от помощ, цялата общност трябва да се вдигне на крака.