Блокирай номера му, защото всеки път, когато говорите, искаш още и още. Но не в добрия смисъл. Той винаги те разочарова с отговорите и с изчезването му за седмица. Винаги чакаш да те потърси, да се сети, че съществуваш, да се отнесе с теб като с приоритет, а не като втори избор. Не заслужаваш да се чувстваш по този начин. Имаш нужда от човек, за когото ще си първи и единствен избор.

Блокирай номера му, защото не трябва да се молиш за вниманието му. Не бива все ти да му пишеш първа. Не трябва да търсиш контакт с него и да правиш всичко. Не го преследвай, защото той няма интерес в това. Трябва да откриеш онзи, който ще полага същите усилия като теб.

Блокирай номера му, защото не заслужаваш подобно отношение. Той не трябва да наранява сърцето ти отново и отново. Колкото и да го обичаш, колкото и да искаш да е твой, не бива да се бориш за връзка, която няма бъдеще. Той няма да е твой. Показвал го е толкова много пъти. Ако не може да се отнася към теб по правилен начин, той не е за теб. Той няма да ти даде всичко, от което имаш нужда, и няма да е гаджето, което трябва.

Блокирай номера му, защото той не е единственото момче. Има и други. Те ще те харесат, ще те карат да се усмихваш. С тях ще се чувстваш специална. Ще откриеш онзи, който ще кара сърцето ти да спира, а ти неговото също.

Блокирай номера му, защото да преодолееш някого е трудно. Не му давай възможност да се бори за втори шанс. Не искаш неговите съобщения и лъжи. Не искаш той пак да намери място в сърцето ти и да трябва пак да го забравяш. Заслужаваш да продължиш напред. Заслужаваш да откриеш някого, който ще се отнася към теб правилно от самото начало.