Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Девите ще овладеят нов и вероятно „мистичен“ бизнес, ще преосмислят целта си в живота и ще постигнат промени в жилищните въпроси.

През първата част на месеца до 11 ноември вашият управител Меркурий ще бъде в сектора ви на документи, пътувания и умения. Това означава, че ще имате много притеснения с документи и повечето от тях най-вероятно са свързани с големи капитали, плащания, наследство, издръжка и парите на партньора ви.

Освен това до Новолунието на 13 ноември можете да се стремите да придобиете ново умение, което ще усъвършенствате почти 2 години. Още на 18-19 ноември Марс ще се свърже със Слънцето в сектора ви на знанието, което ще ви накара да посетите майсторски клас или да закупите някакъв курс онлайн. Обучението може да бъде свързано с езотерика, психология, хипноза, финанси или тема за сексуалността. В известен смисъл това преживяване може да стане мистично за вас, тъй като възелът на бъдещето в Овен е в сектора ви на трансформация и паранормални способности - очаквайте необичайно преживяване!

Освен това по време на Новолунието на 13 ноември ще получите важна новина за роднина: сестра ви (чичо, леля или кръстница) може да ви се обади или да ви пише, за да ви каже нещо доста тежко и важно.

На 12 ноември Меркурий ще премине в знака Стрелец, което ще ви накара да се съсредоточите върху важни и съдбоносни събития в дома ви. Именно на 26 ноември ще има сериозна ситуация, която ще засегне недвижимите ви имоти и семейството ви като цяло – Меркурий ще получи тригон от възела на бъдещето в Овен, което ще ви донесе напредък в жилищните въпроси. Например, можете да съставите документи за ипотека, заем или наследяване на апартамент.

Пълнолунието на 27 ноември в Близнаци ще се проведе в статусния ви сектор, което може да завърши някаква ситуация, да донесе резултати и да постигне цел. Например, ще бъдете повишени или ще получите някакъв граждански статус (сватба, развод, гражданство в друга държава). Меркурий по време на пълнолунието ще бъде в жилищния ви сектор, а Венера ще бъде в съвпад с възела на миналото - част от определена сума ще загубите, но в същото време може да имате кармична любовна ситуация в живота ви. Или ще срещнете жена, която ще стане ваш учител.

Във всеки случай Пълнолунието на 27 ноември ще бъде важен ден, който сякаш ще раздели живота ви на „преди“ и „след“. Още на 28-29 ноември ще се събудите сякаш в нов свят за себе си, тъй като понятието „разклона на пътя“ ще изчезне от живота ви.