Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Козирозите ще започнат важни приятелства и във връзка с това ще променят вектора на мечтите си за следващите 2 години.

На 4 ноември, вашият управител Сатурн най-накрая ще премине от ретроградна фаза към директно движение - за вас това ще бъде толкова забележимо, сякаш ще почувствате енергиен заряд, ще подобрите настроението и ще напреднете в разрешаването на много проблеми. Сатурн е в сектора ви на документи и пътуване, което означава, че ако не сте успели да разрешите някакъв важен въпрос от юни, тогава той забележимо ще започне да се разрешава!

Друг важен момент е, че веднага щом Сатурн излезе от ретроградната фаза, ще започне да получава аспекти на подкрепа от Марс, Слънцето и Меркурий. Те няма да са съвсем точни, тъй като Сатурн е в първи градус на Риби, а другите планети са избягали „далече“ в знака на Скорпиона, но връзката на водния елемент ще направи много процеси в живота ви плавно решени. Особено когато става въпрос за проблеми в работните екипи, за сътрудничеството и онлайн бизнеса.

Новолунието на 13 ноември в Скорпион се случва във вашия сектор на мечтите - сякаш ще почувствате голямо желание да си пожелаете нещо, за което сте готови в следващите две години. Може да имате и нова приятелка или приятел, който ще ви окаже съдбовно влияние – управителят на възела на бъдещето Марс отговаря за сектора ви на недвижимите имоти. Отчасти мястото, където живеете, ще повлияе на това кой ви заобикаля. И ако това са прогресивни и цялостни хора, тогава бъдете сигурни, че сте обречени на успех.

Освен това новолунието в Скорпион се намира на оста на децата в хороскопа ви. Може да забременеете или да решите да осиновите децата на партньора си. Може да имате и нов почитаел, но първоначално отношенията с него ще бъдат възможно най-приятелски.

Пълнолунието в Близнаци на 27 ноември ще се случи в сектора ви на работа и здраве, което може да ви донесе внезапно излекуване. Състоянието ви ще зависи пряко от психиката ви, тъй като управителят на пълнолунието, Меркурий, ще бъде в подсъзнателния ви сектор, което означава, че всичко, което е в душата ви, ще се отрази пряко на здравето, тялото, работата ви и някои рутинни дела. Обикновено, раздразнени, можете дори тези дни случайно да счупите джаджа или да се почувствате зле. И в приповдигнато настроение, като по магия, ще забележите чудесно подобрение както в благосъстоянието си, така и в някои домакински дела.