Астроложката Юлия Лифанова обяснява защо Рибите ще изпитват голямо желание да се погрижат за мирогледа си и как това може да повлияе на самочувствието.

През ноември вашият управител Нептун ще бъде в знака Риби, а вторият ви управител Юпитер ще бъде в Телец. Но основното събитие няма да е свързано с тях, а с планетата на кармата Сатурн, защото на 4 ноември тя излиза от ретроградно движение във вашия знак! Ще почувствате, че благосъстоянието ви се подобрява и нещата, свързани с кариерата и личния ви успех, най-накрая започват да се движат напред.

Нептун ще направи редица важни аспекти през месеца: на 7 ноември ще имате успешно взаимодействие с партньора си, може би ярка среща или пътуване. Новолунието в Скорпион на 13 ноември може да донесе вдъхновение да започнете да учите и като цяло да разширите малко мирогледа си, сякаш ще имате нужда от духовно израстване. Всичко това не е просто, защото възелът на бъдещето се намира в сектора ви на самочувствието, а Марс (диспозитор на възела) в сектора на личните убеждения ще ви позволи да промените представата си за себе си чрез обучение, психология или пътуване.

Бъдете сигурни, че ще почувствате мощен енергиен заряд и подобряване на състоянието си на 18-19 ноември, когато Слънцето се свърже с Марс, което ще даде напредък в работата и здравето.

Още на 21-22 ноември Луната ще се свърже с вашето Слънце, което ще ви даде желание да изразите себе си и значително да повишите самочувствието си, благодарение на някакво лично постижение или влиянието на мъж.

Пълнолунието в Близнаци на 27 ноември настъпва във вашия семеен и имотен сектор, което може да донесе важно събитие – покупка или продажба на апартамент, както и време с някой от родителите ви. Вероятно ще има семейна среща, празник, на който дори може да ви бъде даден красив подарък.