Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Телците ще се сблъскат с необратимостта на промените в личния си живот и ще погледнат по различен начин на доходите си.

Почти през целия месец управителят на знака Телец - Венера - ще бъде във Везни и той в хороскопа на вашия зодия отговаря за работата, здравето и домакинските дела. Вероятно много от вниманието и енергията ви ще бъдат насочени към въпроси, свързани с дълга ви, а също така ще трябва да се сблъскате с някаква кармична ситуация от миналото си. Например, може да се появи човек, с когото сте работили преди. Или ситуация, променяща здравето ви, ще ви принуди да преразгледате дневния си режим и рутина.

На битово ниво можете да решите важни проблеми по ремонта и обзавеждането на дома си – ще успеете да направите това, за което сте мечтали преди много години. Например, малко пренареждане в спалнята или банята, или може би добър матрак за леглото ви и нов овлажнител за въздух. Освен това, ако планирате операция от дълго време, тогава до края на месеца можете да я направите и ще бъдете доволни от резултата.

Новолунието в Скорпион на 13 ноември настъпва в сектора ви на отношенията – може да имате партньор, както в личните отношения, така и в бизнеса. Може да успеете да подпишете нов юридически договор на работното място, което в крайна сметка може да ви донесе увеличение на доходите.

Възможно е да започне нов етап в отношенията с постоянния си партньор, а той ще инициира тези промени. Но можем спокойно да кажем, че подсъзнателно сте усещали събитията във връзката си от дълго време, като нарастващо цунами, което не е могло да не започне. Затова може да възникнат бурни изяснения на любов и ангажираност един към друг. Освен това е възможно партньорът може да ви предложи брак, но реални стъпки към насърчаване на отношенията ви вероятно ще има едва през следващата година.

Пълнолунието в зодия Близнаци се случва във финансовия ви сектор, което определено ще ви накара да се замислите и за собственото си самочувствие. Факт е, че управителят на Пълнолунието, Меркурий, ще бъде в сектора на кризата и трансформацията, както и общите финанси с партньора ви - ще трябва да инвестирате някаква сума в бюджета на съпруга си или да прекратите финансовите си отношения. Например, ще подадете молба за издръжка или ще спрете да инвестирате парите си в общи разходи.

Може също така да решите да инвестирате пари в голяма семейна покупка, това може да се отнася и за пътуване или ваше лично обучение.

На по-дълбоко ниво Пълнолунието в Близнаци ще ви покаже собствената ви самооценка през очите на партньора ви. Ситуацията може да е кризисна, но ще ви покаже какво наистина чувства той към вас. Възможно е да направите преоценка на интимните си отношения, сякаш чрез интимността ще намерите отговори на въпросита си и ще откриете личните си комплекси.