На 20.10., в 18.00. часа настъпва Пълнолуние в знака Овен. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето в знака Везни. Поради тази причина на 20.10. и 21.10. е много вероятно да имаме конфликт между егото и съзнателните ни желания (Слънцето) и чувствата и подсъзнателните ни нужди (Луната).

Много е важно да се стараем да намерим вътрешния си баланс, за да не прекалим, нито с едното, нито с другото и по този начин да затормозим отношенията си с околните.

От една страна е важно да сме изключително внимателни при общуването ни с другите хора, да внимаваме да не реагираме прибързано, като кажем или направим неща, за които в последствие да съжаляваме.

Най-напрегнат ще бъде периодът около Пълнолунието за кардиналните знаци Рак, Козирог, Овен и Везни, както и за хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. При тях съществува риск да се скарат с близък до тях човек за не особено съществени неща.

Не е изключено да имат трудности с изпълнението на задачите си и да ги затормозяват известно забавяне, объркване и неясноти.

Огнените знаци Стрелец и Лъв е много вероятно да отворят нова страница в своя живот.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци е възможно да получат важни съобщения, които силно ще ги развълнуват. Ако написаното или казаното не им е много ясно е важно да си дадат време за реакция, а да не действат първо сигнално, понеже съществува риск от недоразумения.

Водните знаци Риби и Скорпион ще са силно ангажирани с обществения си имидж и дълго ще анализират впечатлението, което оказват на околните.

Земните знаци Телец и Дева не е изключено да се впуснат в нощен живот и забавления. Добре е да внимават с алкохола, храните и напитките, които консумират, за да не си навлекат здравословни неразположения в последствие.