Двете организации целят да накарат повече млади хора у нас да спортуват

Последните събития в световен мащаб доказаха важността на воденето на здравословен и активен начин на живот. Според проучване на Евростат 4 от 10 българи не практикуват никакъв спорт. Pulse Fitness & Spa и ISIC целят да променят тази статистика!

Ако имате активна студентска книжка или ISIC карта, това е възможност за Вас да спортувате при чудесни условия. Цената на месец в Pulse Fitness & Spa e 39 лв за всички, които отговарят на тези условия. Картата е ежемесечна и е за период по избор на клиента. Тя дава целодневен, неограничен достъп до групови занимания и фитнес в един от обектите по избор:

• Pulse Fitness Downtown – ул. Света София 8

Pulse Fitness Energy Club – Sofia Ring Mall, ет. 3

• Pulse Fitness Deluxe – Народно събрание 12

• Pulse Fitness & Spa Arena – 4-ти км. бул. Цариградско Шосе

Локациите са подбрани с цел най-голямо удобство за кандидат-висшистите. Начините да закупите карта са 3: на място в дадения обект, онлайн на ТОЗИ ЛИНК или чрез обаждане на телефон 0700 44 044.

Pulse Fitness & Spa е лидер във фитнес и уелнес индустрията у нас вече над 9 години. Компанията винаги се стреми чрез различни проекти да допринася за развитието на спорта в страната. Съвместната инициатива с ISIC е поредното доказателство за това.