Всеки има своите страхове и те често се прокрадват във връзките ни – понякога от самото начало, понякога в най-неочаквания момент. И всеки реагира различно на страховете си.

Как точно реагираш ти в напрегнати ситуации? Кога се проявяват страховете ти? Отговор на тези въпроси ще даде този бърз оптически тест. Достатъчно е само да погледнеш тази илюстрация – първото, което видиш, ще разкрие много за поведението ти, когато си влюбена.

Е, какво видя първо?

Силуетът

Ако първо си видяла силуета на човешка глава, това означава, че страховете ти се появяват още в самото начало на връзката. Чувстваш се много неспокойна, но половинката ти нищо не забелязва, защото ти много добре прикриваш страховете си. Външно изглеждаш силна и безгрижна, а всъщност се притесняваш да споделиш за страховете си дори и на най-близките ти хора, за да не изглеждаш слаба.

Каквото и да те притеснява – ти потискаш мисълта за него, но ако не се научиш да споделяш страховете си, има риск да изгубиш любимия си. Нормално е да си несигурна в себе си и точният човек ще прояви разбиране.

Дървото

Ако първото нещо, което си видяла, е дървото, това означава, че в началото на връзката си доста безгрижна и дори не приемаш нещата съвсем сериозно. Това е така, защото те е страх да се довериш истински, трябва ти време, за да прецениш дали си намерила човек, който заслужава твоето доверие.

Въпреки че се държиш така, сякаш не ти пука, дълбоко в себе си ревнуваш половинката си от другите. Искаш да е само твой и след като веднъж си приела, че го обичаш, те е страх да не го загубиш. Помни, че ще трябва да му имаш доверие и да бъдеш откровена за чувствата си.

Птицата

Ако първо си видяла птицата, това означава, че ти си уверена в себе си и изпитваш притеснение само в началото на връзката ти, докато още не си сигурна накъде отиваш нещата. Когато обаче опознаеш половинката си малко по-добре, безпокойството ти се уталожва.

Като цяло ти си човек, който не обича да драматизира излишно и гледаш на живота с ведър поглед, но помни, че не е задължително твоят партньор да е като теб. Ако той има някаква притеснения, не ги отхвърляй с лека ръка, а се опитай да го разбереш.