Чудила ли си се защо все още си сама, макар и да имаш благ характер и прекрасен външен вид?

Единственото по-страшно от любовта, е това да останеш сама цял живот. Спокойно, твоят човек е някъде там, но трябва да минеш през няколко неподходящи за теб мъже, за да го намериш. Не е задължително да има някой между вас, който да ви пречи, защото понякога това се оказва, че си самата ти. С този тест ще разбереш дали именно ти не си пречката към щастливата връзка. Мила, никой не е перфектен и да, случва се недостатъците и страховете ни да застават на пътя ни, пречейки ни да открием голямата любов. Трудно е да бъдеш обективна, когато става въпрос за самата себе си, но с този тест ще ти помогнем.

Единственото, което трябва да направиш, е да погледнеш снимката и да ни кажеш кое е оървото нещо, което видя. След това продължи надолу, за да разбереш какво точно означава това. Колкото и да не ти се вярва, само за секунди ще намериш отговор на въпроса защо все още си сама.

Ето и снимката:

Луна

Ако първото нещо, което си видяла е луната, то ти все още си сама, защото не се откриваш лесно пред хората. Изградила си стени около себе си и ти е трудно да ги събориш. Искаш интимност, защото според теб това ще те превърне в по-добър човек, но стане ли дума за това, че трябва да свалиш преградите около себе си, се отказваш.

Ако не преодолееш страха си и не излезеш от зоната си на комфорт, няма да получиш това, което винаги си искала.

Кит

Ако си видяла кит, то ти си сама, защото за теб ти си най-важната. Не, не си егоистична, но имаш огромни планове за себе си. Знаеш, че във връзката ще трябва да поставиш някой друг над своите собствени нужди. 

Сърфист

Ако първо си видяла сърфист, то ти си сама, защото те е страх да се обвържеш. За теб любовта не е свобода, а страх, защото знаеш, че ще се налага да правиш много компромиси. Когато усетиш, че се влюбваш, първото нещо, което правиш, е да избягаш. Опитай се да останеш и може би ще откриеш най-голямото приключение.