Хороскопът на Рака за ноември 2023 г. предупреждава за подозрителност. Неразрешени проблеми или хора от миналото могат внезапно да напомнят за себе си. Не преувеличавайте значението на момента, това е само епизод от безкрайна поредица от събития. Мощното Слънце в Скорпион оказва завладяващо въздействие върху Рака, подтиквайки към самоанализ. През този период чувствата надделяват над логиката; интуицията играе важна роля при вземането на решения. Това е единственият начин да се избегнат фатални грешки. Върхът на емоционалната нестабилност се пада на Пълнолунието на Бобъра през ноември, когато всяка дреболия разстройва. Вследствие на преживяванията могат да се влошат заболявания на стомашно-чревния тракт. Ракът трябва да спазва строга диета.

Деловият живот в началото на ноември ще бъде интересен и изпълнен със събития. Поредица от случки, срещи и запознанства ще доведат до върха на кариерната стълбица. Хороскопът на Рака обещава, че преходът към нова длъжност ще бъде удобен и безболезнен. Благодарение на високия професионализъм и умението да преговаряте ще бъде възможно бързо да укрепите позициите си в екипа. Тъй като влиянието на Венера в Дева се проявява чрез благоразумие, ще бъде възможно да останете в рамките на бюджета. Раците ще могат да разпознават измамата и няма да инвестират в съмнителни проекти. Що се отнася до разходите за образование и закупуването на професионална литература, тук няма нужда да пестите. Тези инвестиции ще бъдат печеливши в дългосрочен план.

Във финансово отношение средата на месеца ще бъде малко напрегната. В близко бъдеще предстоят впечатляващи разходи, спестяванията може да се окажат недостатъчни. Според общия хороскоп на Рака през ноември 2023 г. е необходимо да се подходи отговорно към разходите. Препоръчително е да отложите големите покупки, ситуацията скоро ще се промени към по-добро, ще бъде възможно да закупите всичко необходимо без заем. Влиянието на Меркурий в Стрелец ще помогне за изглаждане на острите ъгли, благодарение на което Ракът ще разреши спорните въпроси, без да изпуска достойнството си. Получаването на важна информация, съгласието за промяна на условията на сделката не е трудно. Необходимо е да вярвате в правотата си и да водите конструктивен диалог, тогава всички предложения ще получат зелена светлина.

Движението към сбъдването на мечтата в последните дни на ноември ще се ускори, то става почти осезаемо. Мерките за икономии дават резултат, така че финансовото положение се укрепва с всеки изминал ден. Според ноемврийския хороскоп пред Рака се откриват добри възможности за недвижими имоти. Ще се появи изгоден вариант за подобряване на условията на живот. Въпреки че Марс в Скорпион е време на максимална активност, някои Раци може да се оплачат от липса на енергия. Жените, които планират бременност, са най-уязвими: стресът предизвиква заболявания на репродуктивната система. За да намалите рисковете, трябва да се откажете от лошите навици и да въведете нови правила: Здравословно хранене, честа почивка и качествен сън.