Астролозите съветват да се доверяваме на звездната карта и да не пренебрегваме знаците на съдбата.

 

Овен

Жената Овен обича диво и необуздано. Тя е непредсказуема, различна и властна. Постоянно кипи от емоции и чувства, което понякога я поставя в неловки ситуации. С вас никога не е скучно, защото знаете как да привличате вниманието и най-важното - да го задържите. Очаква ви щастлива връзка с Лъв, Везни и Близнаци. С Телец трудно ще задържите тръпката в отношенията си. С Дева ще се наложи да правите повече компромиси, отколкото бихте искали. С Козирог ще имате много разногласия. 

 

Телец

Жената Телец винаги намира своя идеален партньор, но това понякога й отнема доста време. Тя поставя любовта над всичко и се чувства най-добре, когато е влюбена. Препоръчително е да се насочи към Везни, Козирог и Риби. С Рак бързо ще се разочаровате. С Овен ще бъдете поставени на изпитание. С Водолей трудно ще намерите общ език.

 

Близнаци

Жената Близнаци е сложна личност. Тя е непостоянна, непредсказуема и емоционална. Рязко сменя настроенията си и трудно се погажда с околните. С Овен ще изживее незабравима любов. С Телец бързо ще се разочарова. С Дева ще намери много допирни точки, а с Лъв - ще се носи на крилете на любовта дълго време.

 

Рак

Жената Рак трудно допуска мъж до себе си. Подлага го на различни изпитания, преди да му подари сърцето си. Трябва да бъдете търпеливи и да давате повече шансове на хората около себе си. С Освен се допълвате и бихте били щастливи заедно. С Дева сякаш сте родени един за друг. Със Стрелец няма да запазите тръпката, тъй като чувствата ви ще се окажат повърхностни.

 

Лъв

Лъвиците са родени да привличат вниманието на срещуположния пол. Те са царствени и в любовта. Обичат да флиртуват и да получават комплименти. С Овен ще намерите това, което търсите. С Рак определено имате бъдеще. Със Скорпион ще се уморите и бързо ще потърсите някой друг. С Водолей ще изживеете бурни страсти.

 

Дева

Жената Дева е уязвима и чувствителна. В повечето си връзки е колеблива и подхожда страхливо към любовта. Трудно ще спечелите доверието й. От една връзка с Телец ще получите много и ще намерите спокойствие. Със Стрелец все нещо няма да ви достига. С Риби няма да запазите любовта, защото не си подхождате.

 

Везни

Жената Везни знае как да накара един мъж да изпълнява всеки неин каприз. Не й липсват ухажори, защото ги привлича като магнит. С Рак ще бъдете щастлива и ще намерите спокоен пристан за търсещата си душа. Със Скорпион ще изживеете голяма любов, но ще се ревнувате до лудост. С Риби няма да се получи успешна връзка. защото не сте един за друг.

 

Скорпион

Жената Скорпион е властна, ревнива и духовита. Тя прощава трудно и наказва сурово прегрешилите. Не й изневерявайте, защото ще я загубите завинаги. С Овен ще има щастлива връзка. С Близнаци ще срещне неочаквани трудности и ще предпочете приятелството пред любовта. С Лъв трудно ще запазите добрия тон и след някой и друг скандал ще се разделите.

 

Стрелец

Жената Стрелец е влюбчива натура и обича да флиртува. С лека ръка сменя партньорите си, но когато срещне истинската любов, става вярна и предана. С Лъв ще имате бурна връзка, която повече ще ви отнеме, отколкото даде. С Везни се привличате неудържимо. С Дева не сте подходящи един за друг. С Телец нямате големи шансове за брак.

 

Козирог

Жената Козирог е сложна и трудна за обичане. Често е критична и нападателна, а капризите й могат да подлудят всеки мъж. С Овен по-добре не започвайте връзка. С Рак ще изживеете бурна любов, но вероятно чувствата ви няма да се окажат трайни. Със Стрелец се избягвайте. С Риби имате всички шансове за успешен брак.

 

Водолей

Жената Водолей има навика да идеализира своя партньор и да се разочарова. Тя търси идеалния мъж и се впуска във всяка връзка като в приключение. С Овен има шансове да живее дълго и щастливо. С Близнаци ще имате много общи неща, което е идеална основа за успешна връзка. С Риби по-добре не сключвайте брак

 

Риби

Жената Риби търси романтика и разнообразие. Тя ще се чувства добре с улегнал и земен мъж, който знае какво иска от живота. Той обаче трябва да й осигурява изненади и вълнения, от които има нужда. С Близнаци има големи шансове за щастлива връзка. Със Стрелец ви очакват бурни изяви в спалнята. С Водолей ви очакват само разочарования.