Мъжете с охота споделят за предпочитанията си в спалнята пред непознати. Форумите са истинска енциклопедия от топ съвети какво трябва и не трябва да правите в секса.

Специално за вас събрахме най-омразните и най-предпочитани неща за мъжете в спалнята. Оказва се, че когато са анонимни във виртуалното пространство, господата спокойно си казват и майчиното мляко. Някои от предпочитанията им могат да накарат повечето от вас да извърнaт глава от погнуса, а други - да ви накарат да се усмихнете дяволито.

 

Като цяло мъжете съветват дамите да бъдат активни в леглото и да не стоят като кукли. Всеки от тях си мечтае за жена, която е наясно със себе си и своята сексуалност и няма проблем да нарича нещата с истинските им имена. Колкото и да иска да води и в спалнята, мъжът остава приятно изненадан от желанието ти да поемеш инициативата. Не го карай да си мисли, че всичко е по задължение и ти не изпитваш нищо. Няма нищо по-ужасно за либидото му от твоята студенина.

 

Никога, ама никога не прибягвай до хард изпълнения, ако не си го обсъдила предварително с него. Повечето мъже не обичат да атакуваш задните им части и се чувстват неприятно. Ако обаче му харесва, няма нищо срамно да използваш пръстите си, за да му доставиш удоволствие. Страничните ласки не биват да доминират над самия секс, съветват вещите в занаята. Сама ще разбереш какво му доставя удоволствие с практиката.

 

Важното е да има разнообразие. Доверете се на фантазията си и експериментирайте. Има жени, на които им харесва да ги връзват. Любовната игра може да бъде особено интересна, когато се възприема като игра. Тя обаче не трябва да е прекалено дълга. Мъжете не обичат по правило гнусливите жени. Ако сте се съгласили на поза 69, ще трябва да изпълните своята част от "сделката". Разбира се, ако не ви харесва, по-добре кажете твърдо "Не!", вместо да извъртате глава в другата посока. Това ще го подразни много повече.