Тъй като пролетта дойде, вече е време да помислим за това какъв бански костюм да изберем за това лято. Уморени ли сте от миналогодишните модели? Искате ли нещо различно? Защо да чакате до лятото, за да направите своя избор?!

 

Модните тенденции за бански костюми за Лято 2013 ни сюрпризираха приятно. Кой каза, че е трудно да изразиш себе си на плажа?! С тези страхотни нови предложения не е никакъв проблем да привлечете вниманието на противоположния пол. Разбира се, изборът между бикини и едно парче плат ограничава творчеството, но може да си поиграете с цветове и щампи. За да направите лесно своя избор, следвайте модните тенденции за Лято 2013. Изберете този модел, който подчертава извивките ви по невероятен начин и изразява истинската ви същност.

 

Когато мислим за стиловете бански, разбира се, първата картина, която ни идва на ум, е снимка на Мерил Монро в бански костюм. Популярният стил дойде през далечната 1950 година. Този модел е изключително женствен и секси. Така че, голямата новина, момичета, е, че винтидж стил е отново на мода! Колекциите с бански костюми за Лято 2013 са пълни с щампи, ресни, невероятни решения за горната част от банския, които позволяват да създадете убедителна визия.

 

Понякога банските, при които горната и долната част са в един цвят, вместо да подчертаят вашата красота, могат да я скрият. Ето ви едно добро решение - горна и долна част в различни цветове. Несъответстващите бикини създават игриво настроение. Също така, ако имате много долници, можете да сменяте комбинацията и всеки път да бъдете различни. Не забравяйте, че черните бикини и прашки са винаги актуални.

 

Това лято ще бъде изпълнено с меки флорални мотиви, градски пейзажи и дори абстрактни модели! Можете да покажете своята индивидуалност и с помощта на банските костюми в стил гръцка богиня. Този модел ви прави още по-секси и ви позволява да допълните с обем там, където имате нужда. Може да играете с цветовете, но все пак ги съчетайте с вашия тен.

 

Вероятно вече сте се ориентирали към кой модел да се насочите. Често и най-невзрачният модел бански може да бъде освежен с подходящо шалче и аксесоари. Покажете въображение и ще се превърнете в истинска гръцка богиня на плажа!