Oпит да направя анализ на едно типично женско развитие

Някои от етапите присъстват в живота на почти всяка жена. Има вероятност не всеки етап да присъства в живота на всяка една жена.

 
Глава 1-ва: "Време за курвеене"
След като бъде дефлорирана, младата девойка започва да изпитва голямо желание за секс и започва... не да го търси, а да го допуска, тъй като още щом тялото й се развие, започва да получава атаки от мъжката част. Настъпва периодът, в който бива взето решение, че трябва да се понатрупа малко опит и летвата слиза доста ниско. Ситуацията е „кой превари, той завари“. При някои жени този период е изключително кратък, при други  - много продължителен, при други със средна продължителност, но голяма продуктивност, а при останалите трае цял живот. В крайна сметка се трупат безсмислени бройки, които след години дори не се помнят, било то защото ги е блокирала или просто са били твърде много. Око да види, вагина да усети. До даден момент...
Ключова дума за етапа – глупост.
 
Глава 2-ра: "В търсене на любовта"
Тя стига до заключение, че вече й е писнало просто да прави секс без чувства и не иска да е лека жена. Настъпва моментът да си търси сериозно гадже. Тя търси, но с относителна успеваемост. Досегашният опит с мъжете й е безполезен. Тъй като отношенята й са били чисто сексуални, й липсва всякакво усещане за това какво точно иска един мъж от нея. Има го и момента, че славата е нещо, което се носи безмилостно за такива неща. Ако е спала с няколко човека от квартала, то със сигурност няма да искат да ходят с нея, а ще искат просто да я тупнат. В крайна сметка, когато и да пусне на кандидат левента, резултатът може да бъде описан с името на мечтана шейна от детството – чук и бег. Възможно е и сексът да не се брои на пръстите на едната ръка, но в последствие бива зарязана с някое неправдоподобно обяснение от типа на „не си пасваме“. Така й се насъбират доста лъжи и доста бройки. Само че вече са не по желание.
Ключова дума за етапа – разочарование. 
 
Глава 3-та: "Всички са еднакви"
Лека полека тя започва да губи вяра в любовта и конкретно в мъжете. Стъпва от лайно на лайно, просто защото не умее добре да си прецени крачките. Смята, че всички са използвачи и искат едно и също. Реално не е точно така, но тя няма как да го знае. Сигурно така е произлязла и прословутата фраза, че всички мъже били еднакви. След време тя вече тотално е отвратена от лъжите и започва да понамразва мъжете. Решава, че трябва да им го връща. Ироничното е, че често си го връща именно на такива, които не са заслужили. Така пък се появяват лайнарите, които после си го връщат на търсещите любовта момичета и така започва този житейски кръговрат.
Ключова дума за етапа – отчаяност.
 
Глава 4-та: "Любов"
Появява се голяма любов. Това е човекът, с когото има дълга връзка, който ще й промени възгледите и ще остави в нея за цял живот. Човекът, който е единствен и заради когото никой друг не е от значение и никой друг не я вълнува. Поне докато не се издъни многократно. И постепенно тя не бъде изпратена в глава 3, после в 1, после в 2. 
Ключова дума за етапа – щастие. За няколко... месеца/години.