С напредването на една от най-чаканите бременности през тази година, тази на Риана, несъмнено започваме да си задаваме въпроса: “Няма ли да има бебешко парти?”. И отговор не закъсня!

Оказва се, че Риана и A$AP Роки са направили тайно бебешко парти, за да отпразнуват предстоящата поява на бебчето си. Медията HipHollywood.com e една от малкото, която получава подробности за партито. То се е организирало в холивудско студио, а дрескодът е неонов.

За да гарантират поверителност, Риана и Роки карат гостите да заключат телефоните си в торбички при пристигането си. Снимането е забранено. Приятели и дори много от членовете на семейството на Риана от Барбадос дойдоха на партито. HipHollywood.com посочва, че само една подробност от празника е разкрита: тениската, която Риана и Роки подариха на гостите за партито. Със снимки на двамата като деца отпред и с надпис „I Went To Rih & Rocky’s Rave Shower And All I Got Was This Amazing Shirt“ отзад, тениската се появи в Туитър.

Риана не е уточнила датата на термина си, но е в третия триместър. На въпроса как поддържа кожата си да изглежда толкова красива Риана отговаря: “Има блясък на бременността. Особено през третото тримесечие, когато се събуждаш и си мислиш, о, трябва ли да се обличам? Гримът със сигурност ми помага да се почувствам като истински човек. Просто се фокусирах много върху овлажняването и контурирането. Лицето става малко кръгло и пухкаво. Носът започва да се разширява. Всичко е предизвикателство, от това как да се обличаш до това как ще си направиш грима. Но обичам предизвикателствата. Харесвам неща, които ме карат да бъда креативна и да творя по нови начини. А с красотата можете да направите толкова много.”

Бебешкото парти на Риана и Роки идва дни след като Роки беше арестуван на летище LAX във връзка със стрелба през ноември 2021 г. Той беше освободен под гаранция от 550 000 долара.