Вашият антураж, подобно на близка охрана, ви насърчава, когато почувствате нужда. Те ви дават разумни съвети, за да можете да вземате правилни решения. Затова вие вървите с ред и методика към комфортен успех. Контурите на целите ви са точни. Юпитер ви изпраща възможностите да ги постигнете. Що се отнася до Сатурн, той не създава твърде много проблеми. От друга страна, с преместването на Марс в Дева, управлението му може да се окаже по-сложно. За да избегнете излишни неудобства, внимавайте с реакциите си. От 11-и Марс поставя на изпитание способностите ви за ангажираност. Преди да започнете, използвайте предишния си опит. Отделете известно време, за да обмислите това, което ви се предлага, дори да ви се струва скучно.

В продължение на няколко седмици вие се движите напред в абсолютен комфорт. Всичко е лесно за вас! Ако по някаква случайност пред вас възникне проблем, вие разполагате с подходящото решение. От 11-ти нататък реакциите ви са тези, за които трябва да внимавате. Помислете за настоящите си постижения и за пътя, който сте изминали от този момент насам. По този начин ще възприемете най-доброто отношение, което няма да разстрои никого. От финансова гледна точка лесно постигате желаните от вас успехи, защото дейността ви е много печеливша.

Съвет на месеца: Не допускайте нищо да се проточи, продължавайте да действате със същото темпо и в същия ритъм. В замяна на това ще пожънете плодовете на труда си и ще бъдете възхитени!