Благодарение на успокояващите и благосклонни енергии на Телеца и Рака връзките ви преоткриват своето значение и искреността на произхода си, Риби. Хората, които са си тръгнали, могат да се върнат при вас. От 17-и преместването на Юпитер в Телец придава последователност на предложенията, които са движили обмена ви в продължение на няколко седмици. Той ви насърчава да ги проучите по-внимателно. Ако сте съгласни, той ви призовава да ги приемете. Щастливата звезда и еволюцията ви предлагат да подобрите живота си, като внесете повече комфорт и сигурност в него. Единствената сянка на борда е въплътена, мимолетно, от Венера и Слънцето в Близнаци. Именно ако сте решителни, ще я прогоните окончателно.

Ако мотивацията ви се е понижила, трябва да намерите начин да промените това! Този месец обмените са насочени към вашия опит и професионалното ви развитие. Някои се хвалят с талантите ви. Другите търсят вашите умения. Ако имате чувството, че нещата не са се развили добре, изчакайте. С напредването на дните партньорите ви ще бъдат по-конкретни. Риби, ако някой ви направи вълнуващо предложение, не търсете повече. Обмислете го сериозно и направете правилния избор. Във финансов план този сектор се развива особено добре, защото отразява всички усилия, които сте положили, за да стигнете до тук.

Съвет на месеца: Съществуването ви се подобрява с всеки изминал ден, но злите гении са упорити. Ако сте студени и дистанцирани, ще ги отдалечите от живота си.