За Риби март традиционно се свързва с проблемите на разбирането на себе си и рестартирането на вътрешния генератор - много от вас имат рождени дни този месец, което означава, че Вселената ви призовава да рестартирате плановете и целите си. Разбира се, това ще бъде активно улеснено от Новолунието на 10 март в Риби, което този път се случва в съвпад със Сатурн. И той отговаря за трезвостта и дисциплината, така че много Риби могат да решат да се подложат на аскетизъм, диета или да преразгледат имиджа си към по-”зрял“ и делови. Например, ако имате дълга, пусната коса от много години, тогава до 10 март може да искате да направите боб или да започнете да прибирате къдриците си на кок.

В хороскопа на Риби за март 2024 г. има усещане за умора. Променливото време може да предизвика лошо настроение, вероятни са пристъпи на апатия. За разлика от негативното, трябва да мислите за нещо хубаво, например за бъдещи постижения. Подкрепата на родната стихия ще помогне на Рибите да избегнат сериозни трудности. Тъй като Слънцето в Риби стимулира въображението, можете да се настроите за успех, като използвате метода на визуализацията. Резултатът ще ви зарадва, а пролетта ще започне с промени. Най-доброто време да започнете живота си отначало е Пълнолунието през март, което ще промени отношението ви към много неща. Нерешителните Риби ще спрат да бягат от реалността, а това ще се отрази положително на качеството на живота.

Финансовата ситуация в началото на март ще ви позволи да похарчите повече от планираното. За да постигнете успех, трябва да инвестирате не само в образование, но и във външния си вид. Хороскопът за Риби обещава, че инвестирането в себе си бързо ще се изплати. Необходимо е да създадете безупречен гардероб в делови стил, разбира се, това ще изисква големи разходи. Тъй като Венера във Водолей засилва желанието за свобода, Рибите може да се почувстват не в свои води. Ще се наложи да се откажете от някои навици и да започнете да живеете по нов начин. Не всеки иска да наруши изградената през годините схема, така че не са изключени изблици на раздразнение. Психологическият тренинг ще ви помогне да се превърнете в най-добрата версия на себе си и да постигнете хармония.

Същото може да се отнася и за стила - много Риби ще искат да си купят костюм от две части, а ако носят токчета, тогава луксозни тъмни обувки. Сатурн често е отговорен за аксесоари като часовници, така че много Риби може да искат да си купят марков часовник за китката си или часовник, който измерва пулса и кръвното налягане. Но цикълът на ретро Меркурий, който започва през март, се провежда във вашия финансов сектор и ви насърчава да се съсредоточите върху приходите и разходите си. Може да се върнете към предишния си метод на доходи или да промените отношението си към разпределението на парите. Например, може да искате да спестите пари, за да можете в крайна сметка да направите наистина скъпа покупка за себе си през есента.

Интересните събития в средата на месеца ще бъдат достатъчни, за да накарат настроението да се повиши. Ако постоянно сте в движение, срещате се и общувате с различни хора, няма да има място за скука. Според общия хороскоп за Риби през март 2024 г. ще ви се наложи да участвате в обещаващи проекти. Възможно е да ви се наложи да пътувате много, включително и в чужбина. Тъй като при Меркурий в Овен акцентът се измества върху външните въздействия, страховете и комплексите отстъпват на заден план. Скромните Риби ще повярват в своята неотразимост и ще искат да се превърнат в център на вселената. Тази роля изисква подходящ антураж, освен скъп гардероб са необходими и прилични условия на живот. Може би е време да се сдобиете с респектиращ апартамент.

Настроението в последните дни на март ще бъде най-добро, оживлението на пролетта най-накрая ще прогони меланхолията и отчаянието. Развлеченията и посещенията няма да оставят време за тъжни мисли. Хороскопът за март за Риби препоръчва да вземате децата си навсякъде със себе си. В спокойна атмосфера е по-лесно да установите контакт и да разрешите всички неотложни въпроси. Благодарение на влиянието на Марс в Риби, дори в безизходна ситуация, невидима врата ще се отвори в неочакван момент. Въпреки мирния характер ще дойде разбирането, че доброто трябва да се прави с юмруци. Рибите ще се докажат като истински бойци, поставяйки хамбарите на мястото им с изящна лекота. Не бива да спирате по средата на пътя, време е да преминете през всички нарушители.

Пълнолунието и затъмнението на 25 март се случват във вашия кризисен сектор и това ще се случи в знака на Везни, което означава, че вашите преживявания може да са свързани с проблеми във взаимоотношенията. Важно е, че диспозиторът на затъмнението Венера ще бъде във вашия знак, така че ще затворите някои въпроси, свързани с лични комплекси чрез външен вид. Много Риби могат да решат да се подложат на операция.
25 март е денят, в който ясно осъзнавате страха си, вътрешните си травматични преживявания, но... Тези чувства съдържат вашия ресурс, до който можете да получите достъп, ако спрете да „подхранвате“ комплексите си.