През октомври е важно да се доверите на интуицията си, Риби. Есенната меланхолия отслабва, което затруднява концентрацията. Възможно е да се наложи да вземете съдбоносно решение. Тук трябва да се осланяте на чувствата си. Няма съмнение, че всичко ще се получи. Тъй като Слънцето във Везни привежда мислите в състояние на трезв баланс, Рибите се стремят към хармонично съществуване. Само това, което докосва душата и предизвиква интерес, има значение. Моментът на истината ще бъде Пълнолунието на Ловеца през октомври, което ще помогне за осъществяването на дълбоки желания. Всичко излишно напуска живота, отстъпвайки място на нещо по-важно. За да ускорят този процес, Рибите трябва да инвестират в своето развитие.

Първите дни на октомври ще бъдат премерени, което ще даде възможност да се адаптират към новите условия. Вероятно не всичко, което е било планирано, се е получило, но все още има време до Нова година. Според хороскопа на Рибите няма нищо по-важно от психическото благополучие, от него зависи по-нататъшният успех. Вместо да се нервирате, по-добре е да посветите време на почивка и разговори с приятели. За Рибите е важна подкрепата, тъй като е невъзможно да разберат себе си без външна помощ. Намесата на Венера в Лъв ще изиграе положителна роля: ще се появи увереност, самочувствието ще се повиши до небето. Всеки човек е роден за голяма цел, към която истинските приятели ще помогнат да се приближи. Ако е необходимо, можете да се подложите на психологическо обучение.

Средата на месеца ще премине в тичане и служебни задължения. Това е благоприятен период за кариера, а що се отнася до личния живот, ще трябва да направите избор и да определите приоритети. Общият хороскоп за Риби за октомври 2023 г. предполага проява на силна воля и лидерски качества. Ако съдбата ви даде шанс да успеете, трябва да го използвате, а любовните приключения могат да почакат. Благодарение на Меркурий във Везни събитията ще се развиват по най-добрия сценарий, което ще премахне много проблеми. Не можете да изневерите, опитвайки се да разкрасите случващото се, тъй като Рибите ще се пуснат по течението и интуитивно ще рулират в правилната посока. Като цяло ситуацията не е благоприятна за дългосрочни прогнози: всеки миг от живота е безценен, няма нужда да усложнявате нищо.

Личният живот в края на октомври ще бъде бурен, сякаш лавата изригва и започва да помита всичко по пътя си. Въпреки че тази неконтролируемост може да крие отчаяние. Възможно е да се получат изблици на агресия поради несъответствието между реалност и фантазия. Не е необходимо да проявявате активност, оставете всичко да се развива по естествен начин. Във всеки случай Рибите могат да разчитат на подкрепата на Марс в Скорпион, който притежава мощна сила. Въпреки че неуязвимостта е показна, в действителност съмненията не са изчезнали. Както знаете, страховете избухват под формата на болести, например страхът да изразим желанията си води до възпалено гърло. Ако искате нещо, трябва да го направите.