България е една от петте дестинации в света, наред с Истанбул, Дубай, Сингапур и Делхи, на които ежегодно се провежда едно от най-влиятелните световни събития за бъдещето, предприемачество, инвестиции и технологии, които променят бизнеса, образованието, транспорта, финансите, правят градовете умни и водят до промяна на цялото общество Webit.Festival.

Без съмнение децата са бъдещето на всички нас и надяваме се, ще се съгласите с мнението ни, че като основен приоритет в живота ни, ние от малки трябва да започнем да ги въвличаме във всичко, с което се занимаваме. За жалост, до този момент те са оставали някак встрани от всичко това. Тази година обаче, нещата се променят напълно!

"Защо майките и бащите, с малки деца да не могат да са нас на Webit.festival Europe? Вече може! Обявяваме, че за деца от 2 до 5 г ще има специална зала с аниматори. За майки - кърмачки ще има специална стая за кърмене! И това е напълно безплатно за притежателите на билет за събитието. Защото добрите идеи трябва да се споделят - преди малко наши колеги от Холандия ни вдъхновиха и ето, че вече е организирано за събитието ни в София!
Родители - добре сте дошли на www.webit.bg - развивайте своите дигитални и тех умения! Споделете със свои приятели, които да се възползват!", обяви самият Пламен Русев, изпълнителен председател на глобалната Webit.Foundation, инвеститор, сериен предприемач и филантроп. 

Защото Webit е не само събитие, но и глобална общност от експерти, политици, предприемачи, учени и лидери на най-големите корпорации, която през 2016 достигна числото от над 100 000 човека от цял свят и които променят света днес!

Така че, мили родители, мили деца, вратите на Webit.Festival Europe 2017 са отворени за вас!

Повече информация за Webit.Festival Europe 2017 може да откриете тук.