X

Родители и деца заедно на Webit.Festival Europe 2017

от в 17:00 на 07.04.2017 в Свободно време | Интересно


Родители и деца заедно на Webit.Festival Europe 2017

Родители и деца заедно на Webit.Festival Europe 2017

България е една от петте дестинации в света, наред с Истанбул, Дубай, Сингапур и Делхи, на които ежегодно се провежда едно от най-влиятелните световни събития за бъдещето, предприемачество, инвестиции и технологии, които променят бизнеса, образованието, транспорта, финансите, правят градовете умни и водят до промяна на цялото общество Webit.Festival.

Без съмнение децата са бъдещето на всички нас и надяваме се, ще се съгласите с мнението ни, че като основен приоритет в живота ни, ние от малки трябва да започнем да ги въвличаме във всичко, с което се занимаваме. За жалост, до този момент те са оставали някак встрани от всичко това. Тази година обаче, нещата се променят напълно!

"Защо майките и бащите, с малки деца да не могат да са нас на Webit.festival Europe? Вече може! Обявяваме, че за деца от 2 до 5 г ще има специална зала с аниматори. За майки - кърмачки ще има специална стая за кърмене! И това е напълно безплатно за притежателите на билет за събитието. Защото добрите идеи трябва да се споделят - преди малко наши колеги от Холандия ни вдъхновиха и ето, че вече е организирано за събитието ни в София!
Родители - добре сте дошли на www.webit.bg - развивайте своите дигитални и тех умения! Споделете със свои приятели, които да се възползват!", обяви самият Пламен Русев, изпълнителен председател на глобалната Webit.Foundation, инвеститор, сериен предприемач и филантроп. 

Защото Webit е не само събитие, но и глобална общност от експерти, политици, предприемачи, учени и лидери на най-големите корпорации, която през 2016 достигна числото от над 100 000 човека от цял свят и които променят света днес!

Така че, мили родители, мили деца, вратите на Webit.Festival Europe 2017 са отворени за вас!

Повече информация за Webit.Festival Europe 2017 може да откриете тук.

 Теми   webit

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.