Една от най-популярните личности в Русия – певицата Алена Пискун, явно е върл фен на пластичните операции. Доказателство за това е фактът, че за своите крехки 25 години, младата жена си е направила цели 13 пластични корекции и е променила външния си вид до неузнаваемост.

Рускинята е истински пример за провокативност, тъй като в страната й смятат не само визията, а и музиката й за нещо обидно и непочтено. Въпреки това, Алена не се спира и непрекъснато се забърква в скандали. Последният е свързан с нейна фотосесия с провокативни снимки, които са направени на един от най-уважаваните и почитани руски монументи – Мамаев Курган.

Все пак, в каквото и да се забърка певицата, със сигурност нищо не е по-шокиращо от външния й вид. След 13-те операции, засягащи бузите, носа, брадичката и т.н., единственото, което я свързва със „старата” Алена са татуировките. Самата тя споделя, че е претърпяла неимоверна промяна както физически, така и емоционално. Тя твърди още и че не съжалява за корекциите си, тъй като след всяка една се разхубавява все повече

Е, ние от Dama.bg мислим, че това й твърдение може да се оспори... Представяме ви няколко снимки, които са доказателство за „магията” на пластичната хирургия.

Алена преди хирургическата намеса:

  

А ето как изглежда певицата след разкрасителните процедури:

В официалния си канал в Youtube преди седмица вулгарната певица качи част от видеото към новата й песен. Ето го и него: