9


Оптимизъм и втора нервна система, ето какво е нужно да поискат Стрелците през Новата 2013 г. Оптимизъм, защото, въпреки факта, че общият хороскоп за 2013 е изключително благоприятен, събитията в него ще бъдат толкова много, че само оптимистичното настроените Стрелци ще успеят да измъкнат от тях победители и да получат удоволствие от тези събития. Спокойствие, хладнокръвие и силна нервна система ще помогнат на Стрелците не само правилно да преценяват ситуацията, но също да реагират на непрекъснатите промени около тях. Но оптимизмът трябва да се изразходва умерено, за да имаш достатъчно до края на годината.

Следваща година за много Стрелци ще бъде година на реализация на мечтите и най-вероятно не на една. В действителност 98% от Стрелците имат мечта, която могат да осъществят преди края на седмицата, но често не предприемайки нищо, правят от нея мечтата на живота си. През 2013 г., ще имаш много възможности да я въплътиш в живота. Хороскопът за 2013 г. напомня, че животът е просто бягане с препятствия, а препятствията при Стрелците, често са те самите. Така че, ако успееш да "надскочиш" себе си през следващата година, със сигурност всичко ще ти се получи!

Още от първите месеци на 2013 г. и почти до есента Стрелците периодично ще се намират в центъра на някакви събития. Любимото правило на Стрелците - навсякъде успява този, който никога не бърза, през следващата година може да не сработи. Ще трябва не само да бързаш да свършиш много в работата или в училище, в дома, и в отношенията, а често и нещо важно да кажеш. Мнозина ще очакват от теб през 2013 г., думи, информация и дори доклади. И това ще се отнася не само до шефа, партньорите, но и в отношенията. До колко бързо ще можеш да смогваш и да се организираш през следващата година, дотолкова успешно ще можеш да отговориш на въпроса - как ще живееш по натам, също толкова добре или още по-добре?

Тъй като не притежаваш интуицията на Скорпиона и Рибите, за да се ориентираш добре в околната среда не бива да забравяш, че действията на хората са най-добрите проводници на техните мисли. През 2013 г., разчитай повече на действията, отколкото на думите. Отговорни за своите действия са тези хора, които имат съответното Съзнание.

През 2013 г., Стрелците ги очакват повече нови запознанства. Това е особено вярно за жените-Стрелец. Но тук е въпрос на късмет, може да се случи така, че не всички запознанства да бъдат приятни. За да не влизаш в заблуди не забравяй, че първото впечатление е много важно. Що се отнася до Стрелците-мъже през втората половина на 2013 г., има голяма вероятност в живота им да се появи нов човек и най-вероятно за дълго време. Може би това ще бъде още една сбъдната мечта. В крайна сметка, всеки мъж-Стрелец мечтае за добро момиче, което ще бъде лошо само за него ...

Работа. Упоритата, къртовска работа винаги е изглеждала неблагодарна за Стрелеца. Но както показва хороскопът за 2013 г., само така ще можеш да постигнеш успех през следващата година. Затова ако отложиш нещо за "утре", в деня след утре, ще те чака огромна купчина, отложена за "утре". Така, че предстои ти тежка работа. Близо до топлото време и лятото най-накрая ще можеш малко да отдъхнеш и да се замислиш за награда за труда си, и за почивка. На Стрелците, които работят в офис, най-вероятно шефът ще им предостави следния избор – почивка или увеличение на заплатата и нова позиция. Стрелците от пари никога не се отказват, а да отдъхнеш ще можеш и през септември или октомври.

Но не всички разговори с началниците през 2013 г. ще протичат гладко. Особено, ако касаят повишение на заплатата или отговорности, без заплащане. Ако не ти харесва разговора с шефа, не забравяй да затръшнеш вратата. Така ще дадеш да се разбере кой кой е. Напълно възможно е, това да подтикне някои Стрелци през 2013 г., да помислят, за собствен бизнес. Като цяло, ситуацията е благоприятна за това, при условие, че правилно прецениш финансовите си възможности и възможностите на пазара.

Финансите до голяма степен ще зависят от това доколко можеш да принудиш себе си сериозно да се потрудиш през 2013 г. Ако успееш реално да "заровиш главата си" в работата без да се разсейваш с личния живот, Facebook и други социални мрежи, мислите ти за домашен безлимитен банкомат може да се реализират до лятото на 2013 г. В противен случай искането ти за повишение на заплатата ще бъде удовлетворено символично – колкото да не е без хич. Както вече предупредих, не всички нови запознанства през 2013 година, ще бъдат положителни, така че постарай се поне да не ти струват пари, а само нерви.

Като цяло събитията в живота на Стрелеца ще бъдат толкова много, че реално не ще имаш време да се грижиш за страниците си в социалните мрежи, така че на хороскопът за 2013 г. още веднъж ти напомня за оптимизъм и спокойствие, това е, което ще ти помогне да преплуваш "бурната" 2013 г.

Любов. През 2013 г. Стрелците ще бъдат ужасно сексуални. Ето защо много Стрелци през 2013 г. ги очакват ако не големи събития и промени в личния живот, то любовни приключения, това е сигурно. Още в първите месеци на 2013 г. ще почувстваш вниманието на противоположния пол. Ето защо веждите на някои жени-Стрелец ще изглеждат толкова удивително, сякаш ги спонсорира "Nikе". Въпреки това, за семейните Стрелци 2013 г. няма да е лесна. Както предупреждава хороскопът за 2013 г. - първите няколко месеца, ще се "увличаш" силно по работата, което може да предизвика недоволството в партньора. Освен това, в този период са възможни и странични връзки, да не говорим за флирт онлайн.

Към края на пролетта някои семейни Стрелци ще се сблъскат с кризата на "Доверието" - това е нормално. И ще разбереш, защо хората не летят като птици? Защото някои хора са в състояние да се ... на главата ти, по-добре от гълъби. Разочарованието в партньора може да бъде толкова силно, че много сериозно да повлияе на семейния живот. Но, разбира се, това не включва всички Стрелци и за повечето годината ще премине в укрепване, може даже увеличение на семейството.

Стрелците, които отдавна са в отношения, може би през 2013 г., ще поискат тържествено да оформят връзката си. Браковете в годината на Змията са сред най-трайните.

Жените-Стрелец през цялата година ще ги измъчва дяволът. Ето защо през 2013 г. може да се окажат едновременно в няколко любовни връзки. Или ситуация, когато ще се появят няколко съперници. Ако някой искрено вярва, че жените-Стрелец са по-слабия пол, нека се пробва. Ето защо верността и правилността на тези отношения ще предизвика въпроси в теб и в твоите близки и приятели. Но на твоите мисли е малко вероятно някой да повлияе.

Хороскопът за 2013 г. предупреждава мъжете-Стрелец да се стараят да отсяват ласкателството от истинските чувства. Повечето мъже-Стрелци обичат хвалебствия, поради скромно мнение, което имат за себе си, така че се опитай през 2013 г. да разграничаваш искреното предразположение от ласкателството с користни цели да се възползват от теб.

На самотните Стрелци любовният хороскоп за 2013 г., както казах в началото, обещава много, не само интересни, но и перспективни запознанства. Както в първите месеци на годината, така към края на лятото и началото на есента. Как ще приключат тези отношения ще зависи до голяма степен от новите партньори.

Като цяло, любовният хороскоп за 2013 г. е достатъчно позитивен, за да можеш да преживееш следващата година в любов и щастие ...

Моден хороскоп. През 2013 г. значително ще разшириш кръга от приятели, често ще посещаваш представителни събития. Ето защо, обновяването на гардероба ще бъде естествено продължение на кариерните ти амбиции. Най-характерната черта на новия ти имидж ще бъде по-светлата цветова гама. При дрехите за свободното време, използвай смело етно мотиви – индийски, африкански... Стрелците-дизайнери, може да създават прекрасни колекции за езда и спортни облекла за тенисисти.

Дългите вечерни рокли, ювелирните изделия, шикозните обувки и чанти ще накарат сърцето на дамите-Стрелец да бие по-бързо. През 2013 г. Звездите те съветват да опиташ различни неща, включително и спортни облекла. Тези дрехи винаги ще ти бъдат полезни, когато се занимаваш със спорт, отидеш в планината или просто си почиваш у дома.

Твоите цветове през 2013 г.са: индиго, оранжево, лилаво и червено, синьо, тъмно синьо, златисто. Твоят избор: туники, панталони тип шалвари, големи чанти със златисти, дървени и седефени елементи, перлени гривни и полу-скъпоценни камъни.