Да, сама си. Докато всички около теб са във връзки. Сама си и понякога боли от това. Но... помисли си. Ти не си като другите. Не искаш същите неща, които искат другите. Не си готова да направиш същите компромиси със себе си, които правят другите. Ти си достатъчно силна, за да проправяш пътя си сама. Ти си достатъчно независима, за да не ти се налага да търсиш себе си в някой друг. Ти си достатъчно умна, за да знаеш каква връзка заслужаваш...

Ти си достатъчно умна, за да знаеш кога и как да кажеш "Не" на токсичните мъже.

Ти нямаш нужда от връзка само заради връзката. Нямаш нужда да си с някой, който всъщност не иска да е с теб. Нямаш нужда да си губиш времето с човек, който не цени времето, прекарано с теб.

Ти си достатъчно умна, за да умееш да пазиш сърцето си.

Ти нямаш нужда от мъж, който взима, без да дава. Нямаш нужда от някой, който иска да му се отдадеш изцяло, докато той самият е отдаден само на себе си. Нямаш нужда от човек, който обича да бъде обичан, но не е способен да обича.

Ти си достатъчно умна, за да имаш високи стандарти... към себе си и човека до себе си.

Ти нямаш нужда от някой, който те кара да се примиряваш с неща, които не са твоите неща. Нямаш нужда от човек, който те кара да се съмняваш в себе си. Нямаш нужда от връзка, в която губиш това, което си.

Ти си достатъчно умна, за да знаеш, че любовта има много лица. А най-важното от тях е любовта към теб самата.

Ти нямаш нужда от някой, от когото да зависи твоето самочувствие. Нямаш нужда от мъж, който те омайва, защото ти умееш да удовлетворяваш желанията на душата си. Нямаш нужда от някой, който да те кара да се чувстваш жена, защото ти знаеш, че си прекрасна, силна, независима, красива, истинска жена...

Жена, която е достатъчно умна, за да знае каква връзка и какъв мъж заслужава...

Вдъхновено от мрежата... и живота