Сами Шийн, най-голямата дъщеря на Чарли Шийн и Дениз Ричардс, която отпразнува 18-ия си рожден ден, като си направи татуировка този март, попадна под светлините на прожекторите, защото се присъедини към „OnlyFans“ и баща й не е доволен от това. “Only Fans” е платформа, в която създателите на съдържание могат да получават пари в зависимост от това колко публикациите им се харесват на аудиторията. Тя работи с абонамент, който е 19 долара на месец, но има и отстъпки при плащане за няколко месеца напред.

Противоречивият бивш актьор на "Двама мъже и половина" коментира в интервю за Us Weekly, че не одобрява нейното присъствие в сайта на NSFW и разкритикува родителството на Дениз Ричардс.

56-годишният актьор сподели: „Тя е на 18 години и живее с майка си. Това не се случи под моя покрив." Той спомена това, след като дъщеря му Сами наскоро се върна в къщата на майка си, след двете бяха отчуждени за определено време.

Дениз Ричардс, звездата от „Истинските съпруги от Бевърли Хилс“, отговори в изявление, в което сподели: „Сами е на 18 и това решение не се основава на това в чия къща живее. Всичко, което мога да направя като родител, е да я напътствам и да се доверя нейната преценка, но тя прави своя собствен избор."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by sami sheen (@samisheen)

 

Междувременно младата Шийн влезе в Инстаграм, за да уведоми света, има още какво да се види. Тя публикува своя снимка в басейн с мокра коса, облечена в секси черен бански като надписа под снимката: „Щракнете върху линка в био-то, ако искате да видите повече 💋”.