Какво очаква всеки зодиакален знак през първата седмица на месец април? Какви изненади и емоции са ни подготвили звездите?

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще се отстоявате и ще защитавате позициите си пред близък до вас човек. Важно е да не избухвате и да запазвате самообладание, защото по този начин по лесно ще стигате до разбирателство.
След четвъртък е възможно да получите важни доставки, обаждания или съобщения. Внимавайте с резките движения и се пазете от инциденти. Шофирайте внимателно и отговорно спазвайте законите на пътя.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще впечатлите заобикалящите и ще събудите тяхното одобрение. Ще знаете, как да се харесате и да изпъкнете със знанията, уменията и талантите си. В любовта нещата ще ви се случват с лекота и по всяка вероятност ще постигнете нови нива на близост с любимия.
След четвъртък е много вероятно да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределяне на общо имущество, доходи или наследства.

Близнаци

При вас, Близнаци, е много вероятно да изникнат неразбирателства с познати и приятели в началото на седмицата. Не е изключено да се чувствате неразбрани и недооценени и отчаяно да имате нужда да се докажете. Внимавайте да не прекалите с натрапване на мнението и възможностите си. В професионално отношение е възможно да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нови знания. Колкото повече старание влагате, толкова по-успешни ще сте.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата ще сте изключително концентрирани върху личните си взаимоотношения и ще дълбаете във възможностите за растеж и развитие, които съществуваща ваша връзка предлага. Ако не сте във връзка, ще прецеждате околните като през цедка и ще търсите подходящия за вас човек. Настроенията ви ще са променливи и е възможно да действате силно притеснително на околните, които няма да са достатъчно наясно как точно да подходят към вас, за да не ви разсърдят или огорчат.

Лъв

При вас, Лъвове, седмицата ще е доста динамична. Възможно е да започнете нови проекти, да сключите важни договори или да направите скъпи покупки. Ще сте активни, конкурентни и силно открояващи се. След четвъртък са възможни събития покрай партньора или в личния живот. Може да решите да предприемете съвместни дейности, спортни занимания или пътувания.

Дева

Вие, Деви, ще сте много заети в службата в началото на седмицата. Освен вашите ангажименти, не е изключено да ви се наложи да поемете задачите на някой друг, което да няма ви е особено приятно, особено ако не усетите останалите да признават труда и жертвите ви подобаващо. Поради голямата ви социална активност, не са изключени леки здравословни неразположения и неудобства, които след нужната почивка и разпускане, ще отшумят.

Везни

При вас, Везни, през седмицата не са изключени спорове с половинката във връзка с общи начинания. Внимавайте да не прекалите с изискванията си към любимия човек и се постарайте да погледнете нещата и от негова гледна точка.
Финансово може да не се чувствате особено стабилни и да имате желание да изхарчите повече пари, отколкото сте изкарали. При всички случаи е добре да се разполагате спрямо чергата си и да не прибягвате до кредити или заеми.

Скорпион

Вие, Скорпиони, бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт в началото на седмицата. Важно е да си предвижвайте нещата, по-навреме от обикновено, за да можете да реагирате на внезапно възникващи пречки. След четвъртък ще сте силно привлечени от човек от обкръжението ви и ще задълбочавате познанството си с него.

Стрелец

При вас, Стрелци, в началото на седмицата са възможни множество социални ангажименти, при които ще се натъкнете на важни за вас хора, които биха могли да се окажат ключови и полезни за изпълнението на по нататъшните ви планове. Някои от вас ще предприемат интересни пътувания, които силно ще ги развълнуват и разнообразят.  Много е вероятно да бъдете приятно изненадани от заобикалящите и да получите интересни съобщения или обаждания.

Козирог

При вас, Козирози, през седмицата се очакват парични постъпления и стартиране на важни бъдещи проекти, които по всяка вероятност ще се окажат решаващи за бъдещото ви развитие и ще ви донесат професионални успехи.
След четвъртък е възможно да имате семейни ангажименти или работа покрай дома. Много е вероятно ваш роднина да се нуждае от вашата помощ и подкрепа и е важно да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ в по следствие.

Водолей

Вие, Водолеи, през седмицата може да решите да промените косата и визията си или да обогатите гардероба си. В работата ви ще бъдете оценени за възможностите и компетенцията си. Много е вероятно да изпъкнете сред останалите и да получите интересни предложения за по нататъшно развитие.
В личен план е добре да се постараете да сте мили към половинката си и да й обръщате достатъчно внимание, за да не се почувства пренебрегната или недооценена.

Риби

Вие, Риби, ще получите интересни предложения или съобщения в началото на седмицата. Много е вероятно те да дойдат от човек, който силно ви вълнува и когото от известно време харесвате. В професионално отношение са вероятни спорове с колеги, които доста ще ви напрегнат и натоварят. Добре е да се постараете да се фокусирате върху своите задачи и да се опитате да се абстрахирате от останалите, докато ги вършите.