Овен

За вас, Овни, началото на седмицата ще бъде леко напрегнато и вие няма да сте особено склонни да се преработвате или да хвърляте неистови усилия на вятъра, без да виждате реален резултат от труда си. Най-добре е да успеете да се отделите от хаоса и суетнята на социалната ви среда и да намерите начин да починете и да премислите бъдещите си действия и стратегии.

След средата на седмицата ще имате възможност да стартирате важни за вас проекти или да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще успеете да се вредите във важен за вас социален кръг или среда и ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Постарайте се да се представите в най-добрата си светлина и внимавайте с прибързаните и недомислени изказвания.

Много е вероятно да отворите нова страница във вашия живот и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, през седмицата се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с минимални усилия от ваша страна.

В личен план е възможно да афиширате връзка или да затвърдите отношения с любим човек. Свободните от вас ще получат интересни покани и предложения.

Рак

При вас, Раци, седмицата ще предложи срещи с чужденци, пътувания в чужбина или усвояването на нови академични или развиващи съзнанието и мирогледа ви знания.

Една част от вас ще се впуснат в интересни флиртове и забавления. Други ще заложат на семейния уют и ще прекарат по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора.

Лъв

За вас, Лъвове, седмицата ще бъде пълна с емоции и интензивни преживявания. Ще сте склонни да драматизирате и да виждате негативната страна на нещата, в които се замесвате. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и да търсите скрити подбуди в действията им. При всички случаи е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано, особено преди да сте си дали достатъчно време да видите нещата в перспектива.

Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции или ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.

Дева

Фокусът на вашата седмица, Деви, ще попадне в сферата на партньорствата. Много е вероятно да изяснявате отношения с най-близкия до вас човек и да сте свръх емоционални във връзка с тези разговори и поради вероятността да имате различия в мненията. При всички случаи е важно да не прибързвате със заключенията си и да броите до десет преди да си изпускате нервите и да сипете обвинения и обиди.

Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни прозрения и да изгладите нещата по най-добрия възможен за вас начин.

Везни

Вие, Везни, ще имате една интензивна седмица, пълна с изненади и неочаквани обрати, както в работата, така и в ежедневния живот. Много е вероятно да си имате дразги с колеги или работодатели и да търсите своето място в колектива, към който принадлежите.

Колкото по-малко внимание обръщате на останалите и колкото по-фокусирани сте върху себе си и собственото си развитие, толкова по-голям успех ще имате. Към края на седмицата се очаква да сте наистина доволни от резултатите, които сте постигнали.

Скорпион

За вас, Скорпиони, основната тема на седмицата ще бъде любовта във всичките й възможни измерения. Ще я търсите в заобикалящата среда и сред най-близките ви хора. Ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете.

Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита.

Стрелец

При вас, Стрелци, са възможни семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. При всички случаи ще сте много по-затворени и интровертни от обикновено и ще имате нужда от почивка и разтоварване. През тази седмица е важно да се захващате най-вече с неща, които ви отговарят и които ви карат да се чувствате щастливи и удовлетворени от себе си.

През уикенда е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с обект на вашата страст.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте изключително комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получите интересни обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания.

Не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Внимавайте да не се претоварвате и си оставете време за почивка или някакво хоби.

Водолей

Вие, Водолеи, през седмицата ще сте изключително фиксирани върху финансовата и материална част на нещата и ще търсите максимално обезщетение за дейностите, които предприемате. Никак няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си.

Много е вероятно също така да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, може да очаквате да срещнете признание за отминали усилия и да получите похвала и позитивни отзиви за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за съвместна дейност.

Не е изключено да оставите любовта да заден план, но бъдете внимателни, любимият ви човек да не се почувства пренебрегнат и недооценен.