Първата седмица на месец юни идва с много емоции и изненади. А какво точно предричат звездите за всеки зодиакален знак?

Овен

В началото на седмицата е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща. Не са изключени разправии с близък до вас човек, на които ще ви бъде изключително трудно да не реагирате емоционално. След четвъртък ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете глезени от тях.

Телец

В началото на седмицата може да очаквате интересни обаждания или съобщения, както лични, така и професионални. Не е изключено да подпишете нови договори или да стартирате важни професионални партньорства.
След четвъртък са възможни значителни финансови колебания и размисли за пари. Не е изключено да се решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, от които да печелите в последствие.

Близнаци

Възможно е да имате изясняване на отношения с половинката или с близък до вас човек през седмицата . Ще ви се наложи да направите компромиси със себе си във връзка с общото благо, които никак няма да ви се услаждат, но ще са необходими, ако искате да запазите отношенията си.
След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от социалните си ангажименти и да оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Рак

В началото на седмицата не е изключено да предприемете съвместни нови начинания с партньора и по този начин да раздвижите рутината в отношенията си. След четвъртък са възможни са срещи с хора с високо обществено положение, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи планове, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време.

Лъв

Ще сте целеустремени и конкурентни в началото на седмицата. Възможно е да се преборите за дълго чакано повишение или да подпишете дългосрочен договор. След четвъртък са вероятни щастливи случайности и интересни предложения. В личен план не е изключено да се натъкнете на човек, когото харесвате и да задълбочите отношенията си с него, а в професионален да получите важна подкрепа или препоръка.

Дева

В началото на седмицата ще успеете да изкарате ползотворно време с близък до вас човек и ще разпуснете в компанията му. След четвъртък е възможно да ви се наложи да се борите с конкуренти или съперници в службата. По всяка вероятност ще има хора, които да са на различно мнение от вашето и да ви предизвикват да защитавате позициите си. Добре е да съумявате да запазвате самообладание, за да не олеквате и губите почва под краката си.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата ще сте изключително пробивни и целеустремени в службата. Много е вероятно да направите значителен пробив с професионалните си дела и пред висшестоящите. След четвъртък ще се занимавате с любовни въпроси. Обвързаните ще стигнат до важни компромиси с половинката, докато свободните ще завоюват обект на страстта си.

Скорпион

В началото на седмицата не е изключено да се занимавате със семейни или наследствени проблеми през седмицата, да теглите или погасявате кредит или да работите с чужди пари и ресурси. След сряда е възможно да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви помогнат да видите нещата, в които сте замесени от друга перспектива, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата ще сте изключително силно открояващи се и успешни. По всяка вероятност ще знаете кога, какво да кажете или предложите на другите, за да ги замаете и мотивирате да действат, както на вас ви е удобно и угодно. След сряда може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Козирог

Ще сте много любопитни и ученолюбиви в началото на седмицата. Възможно е да задълбочите знанията си в интересна дисциплина или да полагате важен изпит. След четвъртък е много вероятно да имате интересни социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не са изключени също така общуване с чужденци или пътувания извън страната, които по един или друг начин ще ви обогатят.

Водолей

Седмицата ще бъде много динамична и раздвижена. Не са изключени изненади в службата и сред колегите. Възможно е да ви се наложи да отмятате повече задачи от обикновено, но ще сте достатъчно ефективни и бързо ще се справяте. След четвъртък ще сте на романтична вълна и по всяка вероятност ще флиртувате активно с човек, с когото работите.

Риби

В началото на седмицата ще бъдете силно ангажирани в работата ви и ефективно ще отмятате задачите си. Възможно е да успеете да предприемете значителен пробив и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови врати и шансове за растеж. След сряда фокусът ви ще попадне в семейството. Не е изключено да ви се наложи да помогнете на някой роднина или да се погрижите за дома си.