Овен

Вие, Овни, ще сте изключително активни в работата и ефективно ще отмятате задачите си през седмицата. Възможно е в службата да успеете да предприемете значителен пробив и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. Ще сте чаровни и много общителни.
В любовен план се пригответе за изненади от половинката и за интересни събития покрай нея.

След сряда по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството си или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата не е изключено да получите интересни обаждания или съобщения от важни за вас хора във връзка с неща, които ви интересуват. Значително ще напреднете в работата и със задачите си.
След сряда ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на любим човек.

Близнаци

При вас, Близнаци, е възможно седмицата да започне със значителни финансови колебания и размисли за пари. Внимавайте да не харчите прибързано и да не правите грешни инвестиции.

След четвъртък по всяка вероятност ще бъдете много флиртаджийски настроени и ще имате успехи на любовния фронт. Заетите от вас ще имат ангажименти покрай половинките си.

Рак

Вие, Раци, ще имате една много успешна седмица, в която ще успеете да срещнете признанието и одобрението на другите. Нещата ще ви се получават с лекота, както в личен, така и в професионален план.

След сряда може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата не е изключено да не се чувствате особено комфортно. По всяка вероятност ще имате нужда от почивка и уединение, а активните социални ангажименти ще ви действат доста напрягащо.

След сряда доста ще се оптимизирате. Възможно е да се впуснете в нестандартни любовни приключения, които ще ви извадят от рутината на ежедневието и ще ви разнообразят.

Дева

На вас, Деви, в любовен план нещата ще ви се случват с лекота и по всяка вероятност с половинката ще успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти. Не е изключено да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си.

В службата е много вероятно да се натъкнете на хора, които да се окажат решаващи за бъдещото ви развитие и които да ви подкрепят в изкачването по професионалната стълбица.

Везни

Вие, Везни, през седмицата ще сте изключително успешни и пробивни. Много е вероятно да успеете да намерите решението на проблем, който отдавна ви е тормозел.

В любовта и към любим човек ще сте също доста старателни и след четвъртък може да очаквате значителен напредък в тази сфера от живота ви. Заетите ще стигнат до важни компромиси с половинката, докато свободните ще завоюват обект на страстта си.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще печелите приятели и съмишленици през седмицата. По всяка вероятност ще започнете да реализирате отдавна замислен план, свързан с професионалното ви развитие.

В кариерата ви нещата ще се случват с попътен вятър и много малко пречки, които ще преодолявате с лекота. В любовта е възможно да се предприемете сериозни крачки към половинката, които да затвърдят отношенията ви.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата е възможно да приемате нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсите конспирация там, където я няма. Старайте се да не сте прекалено драматични и песимистични, за да не се вкарате в излишни конфликти със заобикалящите.

След сряда ще сте доста по-философски настроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви. Не са изключени също така занимания с правни въпроси и пътувания в чужбина.

Козирог

При вас, Козирози, са възможни неразбирателства и изясняване на отношенията ви с половинката. Не е изключено да ви се наложи да направите компромиси със себе си, за да угодите на партньора.

След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от хорската суетня и да оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Водолей

На вас, Водолеи, през седмицата ще ви се предоставят нови и интересни възможности в любовта. Само от вас ще зависи от кои ще се възползвате и от кои не.

При всички случаи ще хвърляте много емоции и в работата си, и сред колегите. Добре е да съумявате да оставате спокойни, защото по този начин ще сте по-ефективни и по-бързо ще се справяте.

Риби

На вас, Риби, е много вероятно да ви изникнат интересни възможности през седмицата. Голяма част от вас ще участват в различни събирания или празненства. Не са изключени също така занимания с чужденци или пътувания извън страната, които по един или друг начин ще ви обогатят.

Може да ви се наложи да усвоявате нова информация през седмицата. При някои знанията ще бъдат необходими за професионалната реализация, при други за личностното израстване и развитие.