Лятото е тук и с нетърпение очакваме да чуем вълните на морето, но някои от нас ще трябва да почакат, ако още не са го посетили. През това време ви предлагаме да проверите какво ви очаква през новата седмица.

Овен

При вас, Овни, са възможни кратки пътувания в началото на седмицата. Ще сте общителни и много добре ще знаете как да постигате нещата, които искате.

Възможно е да сключите важни договори или сделки. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

През уикенда ще се срещнете с роднини или хора, с които сте израснали и ще обмените спомени.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще успеете да отделите време за решаване на важен за вас проблем. Не е изключено да получите помощ от приятели или добри познати.

След четвъртък не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.

Близнаци

Вас, Близнаци, ви чака една седмица пълна с предизвикателства и нови неща. Ще сте много продуктивни и ентусиазирани. С лекота ще успявате да ставате център на внимание и да трупате симпатиите на заобикалящите.

След четвъртък ще се отдадете на почивка, ваше хоби или развлечение. Не са изключени срещи с хора, които харесвате.

Рак

Вие, Раци, ще сте доста разсеяни в началото на седмицата и не е изключено да допускате грешки от недоглеждане. Най-добре оставете важните неща за след четвъртък, когато ще сте много по-концентрирани и прагматични.

Много е вероятно последните два работни дни от седмицата да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата е възможно да получите изненадващи обаждания или съобщения от хора, които харесвате. Ще сте позитивни и общителни и ще знаете как да се харесвате.

След четвъртък ще си имате ангажименти със семейни или наследствени въпроси. Някои от вас ще успеят да се срещнат с отдавна забравени роднини.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата ще направите важен пробив по проект, който от известно време ангажира съзнанието ви.

След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Везни

Вие, Везни, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата.

След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора.

След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура да промените визията си.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще спечелите допълнителни средства в началото на седмицата. Възможно е да получите повишение или забавени плащания.

След четвъртък не са изключени ангажименти с членове на вашето семейство или работа покрай поддръжката на дома ви. Ще сте много отговорни и жертвоготовни.

Козирог

Голяма част от вас, Козирози, ще са изключително социално активни през седмицата. Възможно е да прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Водолей

Вие, Водолеи, е много вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки в началото на седмицата.

След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби.

Не е изключено уикенда да обърнете внимание на здравето и тонуса си отдавайки се на любим спорт.

Риби

Вие, Риби, е много вероятно да имате нужда от почивка в началото на седмицата. Добре е да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение и да не се изнервяте на неща, които не зависят от вас.

След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.