X

Седмичен хороскоп (от 05.09. до 11.09.)

от в 10:00 на 05.09.2016 в Хороскоп

Оцени тази статия:
Седмичен хороскоп (от 05.09. до 11.09.) Селена Астро

Седмичен хороскоп (от 05.09. до 11.09.)

Седмичен хороскоп (от 05.09. до 11.09.)

Овен

На вас, Овни, финансовите въпроси ще ви се отдават перфектно през седмицата. Не е изключено да работите по важен бизнес проект и да напредвате в желана от вас посока.

Постарайте се да не хабите усилията си на вятъра и да не се претоварвате и напрягате, ако сте постоянно на педал и под излишно напрежение. С правилното темпо ще постигате максимален резултат.

Телец

В началото на седмицата акцентът при вас Телци се пада върху партньорството. Ще сте силно романтични и ще търсите близостта на човека до вас. Възможно е да получите интересен подарък или предложение от страна на партньора.

Свободните от вас ще бъдат ухажвани от желана от тях посока.
В службата е вероятно да осъществите значителен пробив за нещата, които най-силно ви вълнуват.

Близнаци

При вас, Близнаци, седмицата е подходяща за почивка и разпускане, творчески занимания и пътувания. Ако имате много работа през деня, се старайте през вечерите да можете да си доставяте удоволствие и да разпускате напрежението, за то да не се натрупва.

Много е вероятно да сте силно привлечени от човек, който е недостъпен и да кроите планове, как да се доберете до него. При всички случаи е важно да действате с финес и деликатно, за да не бъдете отблъснати.

Рак

Вие, Раци, ще сте много консенсусни и балансирани в началото на седмицата. Преценката ви ще е доста обективна и ще можете да сте много полезни на заобикалящите, защото присъствието и думите ви ще успокояват чуждите страсти.

След четвъртък ще успеете да прекарате приятно време със семейството и децата си или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Лъв

Вашата седмица, Лъвове, се очертава да е много интересна и динамична. Много е вероятно да успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Присъствието и компетентността ви ще правят силно впечатление на заобикалящите.

След четвъртък ще се отдадете на любимо хоби или спорт и ще имате възможност да се погрижите за тонуса и външния си вид с различни терапии и процедури или зареждане на дрехи за гардероба ви.

Дева

В началото на седмицата вие, Деви, ще успеете да си припечелите допълнителни пари, с които да се поглезите.

Не е изключено да ви се наложи да учите нови и интересни неща или да намерите време да потънете в нова дисциплина.

В любовен план със сигурност няма да скучаете. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си докато свободните ще омагьосват с чар и флиртаджийски умения представителите на противоположния пол.

Везни

При вас, Везни, е възможно да изникнат проблеми в любовта. С половинката ви ще сте на доста различни мнения по важни за вас въпроси. Постарайте се да сте максимално дипломатични, докато го обсъждате нещата и докато излагате гледната си точка.

През цялата седмица бъдете внимателни, докато работите с пари и се пазете от кражби и заблуди.

След четвъртък не е изключено да получите интересни съобщения, обаждания или доставки.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте леко унили и негативно настроени в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда от почивка и разпускане и стандартните ежедневни отговорности и задачи доста да ви напрягат. Важно е да намерите добри начини да релаксирате и да си доставяте удоволствие.

След четвъртък ще имате много успех в служебен план и сред колегите. Възможно е да получите предложение за повишение или смяна на работа, което да трябва да претегляте и обмисляте в близките седмици.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте много активни през седмицата. В работата ви, не е изключено да имате нови колеги, с които да трябва да се стиковате и към които да ви се наложи да се напасвате.

В любовта по всяка вероятност ще имате изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви впечатлят.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще се доказвате на любовния фронт. Възможно е да направите голям или ценен подарък на любимия и силно да го размекнете с отношението си.

След четвъртък ще сте по-силно насочени към професионалните си цели. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Водолей

Вие, Водолеи, ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация през седмицата. При всички случаи ще се заливате с информация и ще имате желание да се усъвършенствате.

Внимавайте в стремежа си да блеснете и да се развивате, да не пренебрегнете половинката си или близките ви хора.

Риби

При вас, Риби, са възможни разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение. Много е вероятно да имате чувството, че не сте подобаващо оценени и да се потискате излишно. Бъдете внимателни на кого какво казвате, за да не бъдете погрешно разтълкувани в последствие.

Добре биха ви се отразили кратки пътувания или разходки в планината.


Теми   зодии | седмичен хороскоп

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.