Предпоследният месец от годината е тук! А какво да очаква всеки знак от зодиака, да не губим повече време и разберем още сега:

Овен

В началото на седмицата, вие, Овни ще сте са силно насочени към работата си. При всички случаи ще направите значителен пробив в кариерата си и няма да останете незабелязани от висшестоящите. След четвъртък е много вероятно да бъдете ангажирани от приятел и да ви се наложи да му се притечете на помощ. Внимавайте да не игнорирате половинката и да ви се наложи да се обяснявате в последствие.

Телец

Вие, Телци, ще сте много активни и общителни през седмицата. Не е изключено на някое социално събитие да срещнете важни за вас хора, които да са ви от полза в последствие, както в личен, така и в професионален план. По всяка вероятност ще трупате нова информация. Ще преминавате през различни източници на информация: книги, сайтове, курсове и ще се обогатявате. Пригответе се за изненади от любим човек.

Близнаци

При вас, Близнаци, са възможни разправии за пари с някого от обкръжението ви. Не са изключени занимания с чужди финанси, кредити или инвестиции. Много е важно да се стараете да запазвате максимално трезва преценка и да не сте прекалено крайни в решенията си. След четвъртък е възможно да се натъкнете на ревност или неразбиране от страна на партньора. Ако обаче успеете да не раздувате проблема, нещата бързо ще отшумят.

Рак

Ако сте родени под знака Рак, в началото на седмицата не са изключени сблъсъци с авторитети и засилено желание за изпъкване пред останалите. За да сте удовлетворени от постигнатото е най-важно да останете верни на себе си и да не преигравате. След четвъртък акцентът ви пада върху партньорството и са възможни известно количество емоции в тази сфера от живота ви. За да не се изпокарате или емоциите да са негативни, ви се препоръчва да предприемете съвместни занимания, които да носят удоволствие и на двете страни.

Лъв

Вие, Лъвове, ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Ще имате твърде високи изисквания към себе си и ще влагате двойно старание, силно преуморявайки се. Добре е да се постараете да се отпуснете и да си дадете шанс да се насладите на постигнатото до сега, без да позволявате на дреболии да развалят настроението ви. След четвъртък не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да изпъкнете в службата благодарение на добре свършена от вас работа

Дева

При вас, Деви, седмицата ще бъде пълна с любов. Много е вероятно да изкарате известно време насаме с любимия и да се поглезите. Периодът е идеален за почивка и разпускане, творчески занимания и пътувания.
Ако ви се налага да сте на работното си място, не е изключено някой колега да ви ядоса или да злослови по ваш адрес.

Везни

Вие, Везни, не е изключено да прекарате началото на седмицата със семейството, децата или с любимия човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди. След четвъртък ще се впуснете с пълни сили в работния процес и ще сте много продуктивни. Възможно е да подпишете нови договори или споразумения, да стартирате важни проекти.

Скорпион

При вас Скорпиони, в началото на седмицата са възможни неочаквани обаждания или съобщения, които доста ще ви впечатлят. Много е вероятно една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината.
След четвъртък не е изключено да си припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите, но все пак внимавайте да не сте много разточителни.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте изключително материално настроени през седмицата. По всяка вероятност ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Много е вероятно да срещнете хора, които по някакъв начин да обогатят мирогледа ви и да ви стимулират. В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си, докато свободните ще търсят подходящи начини да впечатляват представителите на противоположния пол.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте изключително ангажирани с мнението, което имат другите за вас и на моменти ще сте докачливи, ако не усещате чуждото признание. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите. Не е изключено към края на седмицата да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Добре е да намерите начин да си отпуснете душата и да успеете да релаксирате и да си доставите удоволствие, както и да на най-близките си хора.

Водолей

Вие, Водолеи, е много вероятно през седмицата да имате нужда да изкарате известно време насаме с мислите си и да поразсъждавате над чувствата си.
Най-ефективно бихте разпуснали напрежението с водни спортове, йога, медитация, спа или козметични процедури. След четвъртък ще сте много по- комуникативни и по всяка вероятност ще ви се отворят нови врати, както в личен, така и в професионален план.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, е много вероятно през седмицата да участвате в различни социални събития и мероприятия, където ще имате шанса да блеснете. След четвъртък е възможно любим човек да ви изненада и да се отдадете на романтични преживявания и удоволствия. Внимавайте близък човек да не ви подведе или разочарова.