Овен

При вас, Овни, началото на седмицата не е изключено да започне леко колебливо. Възможно е да не се чувствате особено комфортно в средата или сред заобикалящите. По всяка вероятност ще имате нужда от почивка и уединение, а активните социални ангажименти ще ви действат доста напрягащо.

След сряда доста по-лесно ще намирате общ език с останалите, дори сами ще търсите тяхната компания. Възможни са щастливи случайности и интересни предложения, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, но ще са точно това, от което най-силно се нуждаете.

Телец

При вас, Телци, не е изключено да изникват пречки и спънки в решаването на ежедневните дела. Възможно е също така да трябва да се борите с конкуренти или съперници. По всяка вероятност ще има хора, които да са на различно мнение от вашето и да ви предизвикват да защитавате позициите си. Добре е да съумявате да запазвате самообладание, за да не олеквате и губите почва под краката си.

Ако сте достатъчно систематични, последователни и старателни, ще успеете да докажете на всички около вас, на какво наистина сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и задължения.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще срещнете лек отпор от важен за вас човек, но след известно старание от ваша страна след четвъртък нещата доста ще се раздвижат и може да очаквате значителен напредък в тази сфера от живота ви. Заетите ще стигнат до важни компромиси с половинката, докато свободните ще завоюват обект на страстта си.

Ще сте изключително пробивни и целеустремени. Много е вероятно да направите значителен пробив в службата и пред висшестоящите.

Рак

Вие, Раци, не е изключено да се занимавате със семейни или наследствени проблеми през седмицата, да теглите или погасявате кредит или да работите с чужди пари и ресурси.

В началото на седмицата е възможно да приемате нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсите конспирация там, където я няма.
След сряда ще сте доста по-философски настроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви помогнат да видите нещата, в които сте замесени от друга перспектива, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.

Лъв

Вие, Лъвове, е възможно да имате изясняване на отношения с половинката или с близък до вас човек през седмицата . Ще ви се наложи да направите компромиси със себе си във връзка с общото благо, които никак няма да ви се услаждат, но ще са необходими, ако искате да запазите отношенията си.

След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от хорската суетня и да оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Дева

На вас, Деви, може да ви се наложи да усвоявате нова информация през седмицата. При някои знанията ще бъдат необходими за професионалната реализация, при други за личностното израстване и развитие.

Много е вероятно да имате интересни социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не са изключени също така общуване с чужденци или пътувания извън страната, които по един или друг начин ще ви обогатят.

Везни

При вас, Везни, седмицата ще бъде много динамична и раздвижена. При всички случаи ще хвърляте много емоции в работата си и сред колегите. Не е изключено да ви се наложи да замествате болен колега и да отмятате повече задачи от обикновено. Ако съумеете да останете спокойни, при всички случаи ще сте по-ефективни и по-бързо ще се справяте.

В любовен план по всяка вероятност ще ви се предоставят нови и интересни възможности. Само от вас ще зависи от кои ще се възползвате и от кои не.

Скорпион

При вас, Скорпиони, в началото на седмицата не са изключени търкания с колегите или с хора от близкото ви обкръжение, на които по всяка вероятност ще реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща.

След сряда доста ще успокоите топката и ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете обгрижени и глезени от тях.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате.

След сряда фокусът ви ще попадне в работата и ефективното отмятане на задачи. Възможно е в службата да успеете да предприемете значителен пробив и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови врати и шансове за растеж.

Козирог

Вие, Козирози, по всяка вероятност ще знаете кога, какво да кажете или предложите на другите, за да ги замаете и мотивирате да действат, както на вас ви е удобно и угодно. Ще бъдете активатори на действие и ще давате старт на нещата.

След сряда може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Водолей

Ако сте родени под знака Водолей, седмицата ви по всяка вероятност ще започне със значителни финансови колебания и размисли за пари. Не е изключено да се решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, чийто край обаче ще ви изглежда неясен и ще ви създава чувство на несигурност.

След четвъртък може да очаквате интересни обаждания или съобщения, както лични, така и професионални, които могат да се окажат доста полезни и освежаващи и да разнообразят нормалното протичане на дните ви до края на седмицата.

Риби

При вас, Риби, в любовен план нещата ще ви се случват с лекота и по всяка вероятност с половинката ще успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти. Не е изключено да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си.

Възможни са срещи с хора от висок социален ранг, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи планове, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време.