Започва седмицата, посветена на всяка дама, а тя ще е успешна за всяка зодия. Звездите са ни подготвили интересни преживявания, вижте какви.

Овен

За вас, Овни, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да се впуснете да осъществявате свой нов проект, който ще отнема голяма част от вниманието ви.

След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си и социалните си контакти. Внимавайте да не се предоверите на човек, когото познавате от скоро, защото има риск да се поставите в уязвима позиция и в последствие да се разочаровате.

Телец

Вие, Телци, ще сте изключително трудолюбиви и ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си през седмицата. Възможно е да намерите свое ново призвание и да му се отдадете.

След четвъртък не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да започнете интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата няма да имате желание да общувате с много хора, защото повечето контакти ще ви натоварват. Ще си оставите време само за най-доверените приятели и хора от семейството.

След четвъртък ще се впуснете в нов работен проект и по всяка вероятност ще му се посветите.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин ще разширят мирогледа ви. Ще сте много общителни и социално-активни и ще знаете, как да се харесате на околните, за да получавате нещата, които искате.

След сряда ще се насладите на домашния уют. Възможно е да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте много ангажирани през седмицата. Ще хвърчите от задача на задача и ще ви е доста трудно да се спрете на едно място. При всички случаи е добре да не се пресилвате и да си оставите време и за почивка, и удоволствия, за да не пострада здравето ви.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да прекарат ползотворно време с партньора.

Дева

Вас, Деви, в началото на седмицата ви очакват любовни вълнения. Не е изключено да получите дълго чакано обяснение в любов или вие самите да направите такова пред много специален за вас човек.

След сряда ще се фокусирате върху работата и ангажиментите си. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Везни

Голяма част от вас, Везни, ще си имат трудности със средствата за предвижване и комуникации през седмицата и не е изключено да ви трябва нов телефон, лаптоп или кола, както и да поправяте стари такива.

След четвъртък е добре да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с пренареждане на дома.

След четвъртък ще успеете да отделите време на важен работен ангажимент, който от известно време неглижирате.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Стрелец

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Стрелец. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания.

След сряда ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да намерите начин да им покажете, че държите на тях.

Козирог

При вас, Козирози, седмицата ще започне много добре. Възможно е да спечелите повече от предвидените средства, да започнете печеливш бизнес или да направите важна инвестиция.

След сряда не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи.

Много е вероятно да успеете да впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си.

Водолей

Вие, Водолеи, силно ще се откроявате в началото на седмицата. По всяка вероятност ще имате какво да покажете на заобикалящите и ще знаете как да будите тяхното възхищение и одобрение.

След четвъртък ще успеете да отделите време на партньора и ще го поглезите. Периодът е идеален за задълбочаване и развиване на отношения.

Риби

Вие, Риби, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата да свършите неща, които от известно време отлагате. Колкото и да не ви се занимава с тях, накрая ще сте доволни от резултата.

Не е изключено да се натъкнете на стари свои приятели или любовни партньори, които да върнат стари спомени или отворят стари травми. Важно е да не се оставяте да бъдете подведени от тях в посока, която не би ви харесала.