Овен

Голяма част от вас, Овни, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Телец

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Телец. Ще успеете да намерите своя неповторим начин да блестите и да направите впечатление на заобикалящите. Докато в началото на седмицата ще сте фокусирани главно върху себе си и начините, по които бихте могли да си доставите удоволствие, след сряда ще сте силно загрижени за околните и ще търсите начини да им угодите, дори на цената на скъпи и не толкова необходими подаръци или развлечения.

Близнаци

На вас, Близнаци, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало или усилено напасване към промени, наскоро настъпили във вашия живот. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате и да не си позволявате да заливате с негативизъм околните, само защото е трябвало по една или друга причина, леко да попромените ежедневния си ритъм на живот или работа заради тях.

След сряда ще сте на празнична вълна и ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора.

Рак

При вас, Раци, е възможно седмицата да започне леко колебливо и да сте малко отнесени. Много е вероятно да имате нужда да се отделите от хорската суетня, за да си починете и да отделите време само да собствените си нужди или на тези на най-близките ви хора. Ако няма как да се спасите от работа, се постарайте да сте максимално концентрирани, докато я вършите, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте.

След сряда ще успеете да намерите време, в което да релаксирате подобаващо и да се отпуснете. Насладете му се.

Лъв

Вие, Лъвове, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Дева

При вас, Деви, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще.
След сряда ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да сте силно заредени с очаквания и леко да се разочаровате, ако най-близките до вас хора имат различни от вашите планове. Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Везни

Вас, Везни, ви очакват много интересни събития през седмицата. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви обогатят.
Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата може да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от-обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват.

След сряда градусът на настроението ви драстично ще се покачи, ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Стрелец

При вас, Стрелци, в началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за по нататъшното развитие на връзката. Много е вероятно спадът в отношенията да е временен.

След сряда ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Козирог

Вас, Козирози, ви чака една много успешна седмица, в която доста добре ще успявате да се вписвате сред другите и да разпускате ефективно. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол, храна и удоволствия.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли и да им направи впечатление, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Водолей

Вие, Водолеи, по всяка вероятност доста ще си развържете джобовете през седмицата и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки.

В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек, а не да го оставяте да се досеща за тях единствено по вашите действия и отношение, които разбира се също са важни, но е добре да работят в синхрон с вербалните ви изказвания.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си.
След сряда ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте много социално-активни и общителни. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас. Не е изключено истината да е някъде по средата между вашата и чуждата перспектива, за това е добре да не сте много крайни.