Топлите дни вече са тук с обещание за много нови приключения и емоции. А какво ни очаква през новата седмица?

Oвен

През седмицата вие, Овни, ще сте много чувствителни и ще преживявате всичко лично. Възможно е да търсите близостта на човек, с когото работите и да се стараете да му правите впечатление по всякакви начини. Добре е да не прекалявате, за да не разваляте отношенията си с останалата част от колектива.
След четвъртък ще сте много активни в дома си. Някои от вас може да стартират ремонт или да си купят нови мебели или уреди.

Телец

В началото на седмицата вие, Телци, ще успеете да прекарате време с любим човек в приятна обстановка. Свободните от вас, е много вероятно да получат предложение за среща или съвместни начинания от човек, когото харесват.
Финансово ще се оправяте доста добре и е възможно да успеете да спечелите пари от отдавна сключена сделка или проект.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще имате успешна и доста продуктивна седмица. Много е вероятно да постигнете значителни успехи в професионален план. Възможно е да бъдете забелязани от правилните хора, които да са ви полезни за бъдещата реализация и развитие.
Финансово ще се оправяте много добре и не е изключено да получите възнаграждение за изминали усилия.
Очакват ви добри новини от близки приятели, както и романтични моменти с любим човек.

Рак

Много е вероятно през седмицата вие, Раци, да направите важни за вас инвестиции, покупки или продажби. При всички случаи ще имате късмет и успех в работата и ще се развивате много добре в тази сфера.
Много е вероятно в любовния ви живот да има известна динамика. Заетите от вас ще бъдат приятно изненадани от партньора си, докато свободните ще имат възможност да се отдадат на романтични преживявания с интересен човек.

Лъв

В началото на седмицата вие, Лъвове, ще сте мечтателни и доста отнесени. На моменти ще губите вяра в себе си и в бъдещето си. Добре е да не се отчайвате, ами да се отдадете на свое хоби, почивка или спорт, без да прекалявате с анализите. Спадът в настроението ви ще е само временен.
След четвъртък е вероятно да имате предложение за напредване в кариерата. Не са изключени и интересни стечения на обстоятелствата в любовта.

Дева

В началото на седмицата е възможно вие, Деви, да предприемете задкулисни договорки, за да реализирате своя цел или мечта. С чар, упоритост и правилно планиране на задачите, ще просперирате.
След четвъртък ще сте на романтична вълна и не е изключено да афиширате съществуваща връзка пред света или да се отдадете на забавления и удоволствия с партньора.

Везни

В началото на седмицата вие, Везни, ще успеете да изкарате приятно време с близки приятели.
В любовта не е изключено да не се чувствате достатъчно удовлетворени от половинката си и поради тази причина да се оглеждате за нови хора, с които да флиртувате.
След четвъртък ще се отдадете на служебните си ангажименти и голяма част от усилията, които сте влагали до сега, ще бъдат възнаградени.

Скорпион

Голяма част от вас, Скорпиони, ще изкарат първите три дни от новата седмица в пътувания до далечни дестинации, занимания с правни или философски въпроси, общуване с чужденци или работа с чуждестранни фирми.
След четвъртък е много вероятно да имате възможност да постигнете значителни успехи в кариерата си. Много продуктивно ще отмятате задачи и ще трупате симпатиите на шефове и подчинени.
В партньорството и в личните отношения нещата ще ви се случват точно по-начина, по който искате.

Стрелец

През седмицата вие, Стрелци, ще имате изясняване на отношенията с близък до вас човек. Добре е да не прекалявате с изискванията си към другите и да се стремите да сте максимално толерантни.
Освен това е възможно да ви се наложи да решавате правни или философски проблеми или да учите нови неща.
В работата не е изключено да сте леко пасивни и да се оставите колега да ви отмъкне проект или клиент под носа.

Козирог

В началото на седмицата вие, Козирози, ще сте на романтична вълна. Възможно е да поглезите любимия и да му демонстрирате чувствата си по различни, но при всички случаи ефективни начини.
След четвъртък се очаква да сте много успешни в работата си. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да отметнете много задачи, така че през почивните дни да успеете да се отпуснете и поглезите подобаващо.

Водолей

През седмицата не е изключено вие, Водолеи, да имате промяна в работния колектив или да смените работно място. При всички случаи ще има неща, към които да се напасвате в служебен план.
Ще имате множество флиртове и закачки и не е изключено да се влюбите и да започнете връзка. Ако сте в сериозно партньорство е възможно да задълбочите отношенията и да предприемете следваща стъпка.

Риби

През седмицата вие, Риби, ще се погрижите за член на вашето семейство, който има нужда от помощ или подкрепа.
В работа ще сте много активни и комуникативни и ще трупате дивиденти. Важно е да се пазите от стрес и да не се напрягате излишно.
След четвъртък ви чакат изненади от любим човек и романтични откровения. При всички случаи е добре да си оставите време за почивка и разпускане в приятна компания.