Oвен

Вие, Овни, ще успеете да се изявите през седмицата. Ще получите шанс да изпъкнете в сферата, която сте си избрали.

Не е изключено да имате любовни авантюри или флиртове в началото на седмицата. Заетите от вас ще задълбочават отношенията си с половинката.
След четвъртък ще сте много чувствителни. Голяма част от вас ще променят визията и представянето си пред хората.

Телец

Вие, Телци, ще бъдете добре оценени от партньора си през седмицата и не е изключено да се решите на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията.

Възможно е също така да се спуснете да реновирате жилищата си и да подмените мебелировката си след четвъртък.

В работата си ще бъдете много продуктивни и успешни. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.

Близнаци

При вас, Близнаци, не е изключено да дойдат нови колеги през седмицата. Добре е да разчитате на комуникативните си умения, понеже така най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите.

Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията.

В дома и сред роднините ви се очаква да се чувствате комфортно.

Рак

Вие, Раци, е възможно през седмицата да се чувствате леко притиснати от настоящо партньорство и да решите да се разнообразите с чаровен непознат или непозната. Добре е да не прибързвате, за да не си навлечете ненужни неприятности.

Не са изключени пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област.

Лъв

Вие, Лъвове, ще се чувствате много добре на работното си място през седмицата. Ще сте също така силно ангажирани с финансовото си състояние. Хем ще имате много идеи как да си харчите парите, хем ще намирате начини за печалба на допълнителни средства.

Ще сте доста комуникативни и общителни и е възможно да започнете нови и интересни приятелства.

При всички случаи ще имате много успешна седмица и ще срещнете признание.

Дева

Голяма част от вас, Деви, ще започнат нова интимна връзка през седмицата. Заетите от вас ще подобрят значително комуникацията си с партньора.

Ще успеете да довършите неща, които сте започнали отдавна. Възможно е да ви хрумнат много добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти.

Везни

При вас, Везни, се очакват промени в любовния ви живот през седмицата. Голяма част от вас ще афишират или задълбочават връзка.

Седмицата ви също така ще е пълна с интелектуални предизвикателства. Много е вероятно да се отдадете на нова интересна дисциплина или наука, както и да задълбочите знанията си в област, която силно ви вълнува.

След четвъртък може да ви се наложи да се грижите за някой близък. Не е изключено да имате много ангажименти покрай дома или роднините си.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще много продуктивни през седмицата. Активно ще се изкачвате по професионалната стълбица и ще жънете големи успехи.

При всички случаи ще ви остава доста малко време за развлечение, за това е възможно близките ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да си отделите време и за разпускане.

С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде максимално ефективно решен.

Стрелец

На вас, Стрелци, в началото на седмицата е много вероятно да ви се наложи да учите нови неща, които да са ви необходими за професионалната реализация.

Възможно е също така да общувате с хора от чужди държави или да предприемете далечни пътувания.

След четвъртък по всяка вероятност ще получите интересни обаждания, доставки или съобщения.

Козирог

При вас, Козирози, в началото на седмицата е много вероятно да изникват различия в мненията със заобикалящите, но въпреки това е добре да се стараете да сте толерантни към другите.

След четвъртък ще имате късмет в любовта и партньорството ви ще процъфтява. Много вероятно е да задълбочите отношенията си с любимия. При всички случаи ще се събуди авантюристичния ви дух и не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, за да разпуснете там.

Водолей

Вие, Водолеи, ще имате късмет много да напреднете в службата си през седмицата. Много вероятно е да влагате много емоции в общуването си с другите и да имате промяна в обкръжението си: при колегите или съседите.
В любовен план е възможно да ви изникват спорове с любимия. Ако сте в сериозни отношения е възможно да водите борба за властта във връзката, която е важно да не задълбочавате в сериозен конфликт, ами да потърсите нужните компромисни варианти.

Риби

Вие, Риби, ще съумеете да се организирате и да отмятате важните за вас задачи през седмицата. На моменти не е изключено да имате чувството, че парите не ви стигат, но след средата на седмицата ще успеете да си припечелите допълнителни средства.

При всички случаи ще сте на романтична вълна. Тези от вас, които са обвързани ще демонстрират явно чувствата си към партньора си, ще се грижат за него и ще го глезят.

Ако сте свободни е възможно да предприемете по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш избраник.