Овен

Вие, Овни, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през седмицата. Много е вероятно също така да имате ангажименти покрай близкото ви обкръжение, колегите или съседите ви.

След сряда не е изключено да ви се наложи да разпределяте чужди ресурси или общи пари, да теглите кредити или да се занимавате с наследствени въпроси.

Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Телец

В началото на седмицата голяма част от вниманието ви, Телци, ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

След средата на седмицата ще сте наистина успешни в обществен план и ще успеете да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки или ще афишират връзка пред останалите.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаците, значи тази седмица ще бъде наистина добра да стартирате нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията.

В любовта нещата ще ви се получават с лекота и ще успеете да завъртите главата на важен за вас човек.

Рак

Вие, Раци, ще сте влюбени и доста мечтателни през седмицата. По всяка вероятност ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който отдавна ви е влезнал по кожата. Докато в началото на седмицата, ще правите планове, как да се доближите още повече до него, към края, ще откриете своя начин и ще имате шанса да постигнете така желаната близост.

В работата ви са възможни изненади от колеги или висшестоящи, към които ще ви се наложи да се напасвате.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте много грижовни и в услуга на другите през седмицата. Ще обръщате голямо внимание дори на хора, които познавате отскоро, което не е изключено да предизвика ревност при най-близките ви, които ще се почувстват пренебрегнати или застрашени. 

Пазете се от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.

Дева

При вас, Деви, седмицата ще започне малко колебливо и неуверено, но към сряда повечето от вас ще се оптимизират и ще наберат сили.

Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага нещата които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност и прибързаност.

Везни

Ако сте родени под знака на Везните, може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще променят мирогледа ви.

След средата на седмицата ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с приятели и съмишленици.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте достатъчно продуктивни през седмицата, за плановете ви да бъдат успешно реализирани и да срещнете така желаното признание от околните.

В работата ви по всяка вероятност ще срещнете хора, които да са ви от полза и да ви отворят нови врати. Много е вероятно да напредвате бавно, но стабилно в избрана от вас посока.

Постарайте се да не пренебрегвате любимите си хора, заради професионални ангажименти.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще си имате разправии и пререкания с половинките, най-вероятно във връзка с разпределянето на семейния бюджет. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус.
След сряда ще има новости и нововъведения в службата ви и при колегите. Не се дръжте надменно, ами се старайте да намирате общ език с хората, които ви се изпречват на пътя, понеже някой от тях може да се окаже ключова фигура в живота ви и в последствие да ви помогне в труден за вас момент.

Козирог

При вас, Козирози, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие.

Възможно е също така да решите да промените или подобрите визията или режима си на хранене.

В работата си ще сте доста активни и продуктивни.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолея, се очаква седмицата ви да е доста нестандартна и изпълнена с внезапни обрати и изненади. Възможно е да ви се наложи да правите неща, които по принцип избягвате и да усвоявате знания, които сте мислили, че няма да ви трябват. Важното е, че ако съумеете да запазите спокойствие, ще имате добро развитие и напредък по важни въпроси.
След средата на седмицата ще имате възможност да изкарате време с приятели и съмишленици и да се позабавлявате с тях. Не е изключено да участвате в социални събития и да се срещнете с интересни хора, които по някакъв начин да са ви полезни и да разширят мирогледа ви.

Риби

При вас, Риби, може да се очаква да изникнат конфликти в семейството, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете.

Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата. Ако сте свободни ще се натъкнете на интересни хора, които да ви заинтригуват.