Какво ни очаква през новата седмица на август? Разберете сами тук:

Овен

В началото на седмицата вие, Овни, ще сте по-затворени и умислени. Възможно е да потънете в размисли и да градите важни планове, за чието стартиране най-вероятно ще изчакате четвъртък или петък. Тогава нещата се очаква да ви се случват с голяма лекота и без особено много усилия.

Възможно е уикенда да успеете да се позабавлявате с приятели или да попътувате до интересни дестинации.

Телец

Вие, Телци, може да очаквате интересни обаждания, съобщения и предложения. Много е вероятно да се отдадете на забавления, клюки и развлечения и да не ви се работи особено.

Ако съумеете да съберете мислите си и се организирате, ще сте наистина продуктивни и успешни в работните си и ежедневни дела.

Близнаци

При вас, Близнаци, нещата ще се въртят около финансите и ценностите ви. По всяка вероятност ще сте пълни с идеи, как да печелите повече. Възможно е също така да сте доста пестеливи и да решите да съкратите разходите си, умело пресмятайки кое според вас си заслужава и кое не.

Не са изключени кратки пътувания или ангажименти покрай средствата ви за комуникация и транспорт.

Рак

Вие, Раци, ще сте много чувствителни и емоционални през седмицата. Възможно е много силно да ви влияят държанието и настроенията на другите. Не е изключено да се засягате от много малко и да търсите скрити конспирации и задкулисни действия.

При всички случаи е добре да се постараете да запазвате обективност и да не прибързвате със заключенията, понеже може да сгрешите и да развалите отношенията си с важен за вас човек.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъва, значи може да очаквате голям подем и развитие през седмицата. Полагате ли достатъчно старание, нещата ще ви се случват, при това на здрава и стабилна основа.

Някои от вас ще задълбочат или демонстрират връзка, други ще изпъкнат на професионалното поприще, а трети ще направят впечатление с талантите и уменията си.

Дева

При вас, Деви, може да се очакват интересни предложения, пълни с големи обещания не само в личен, но и в професионален план. При всички случаи е добре да сте предпазливи и да не се хвърляте през глава, без да проучите всички алтернативи, защото може да ви заблудят. За това е добре да оставите важните решения за след петък.

Добре е да се захванете със спорт или друго занимание, с което да разпускате напрежението и натрупващото се безпокойство.

Везни

Вие, Везни, не е изключено да се захванете с някоя трудно достижима цел, в чието постигане искрено вярвате, но хората около вас се съмняват. Най-добре е да не хабите усилията си в спорове, обяснения и разяснения, а да се фокусирате върху целта. Когато тя стане по-ясна в главата ви, може да се окаже наистина добра и да ви донесе необходимите дивиденти в последствие.

Седмицата е наистина добра да размисъл и планиране.

Скорпион

При вас, Скорпиони, няма да липсват любовни закачки и заигравки със заобикалящите. Внимавайте да не започнете неща, които не можете да довършите и се концентрирайте само там, където наистина си заслужава, както в личен, така и в професионален план.

На някои от вас може да се наложи да усвояват знания във връзка с нова дейност или да си имат работа с чужденци или чуждестранни култури и привички.

Стрелец

Вие, Стрелци, до средата на седмицата по всяка вероятност ще сте ангажирани най-вече с финансови дела покрай семейството или партньора. Не е изключено да ви се наложи да разпределяте чужди ресурси или общи пари, да теглите кредити или да се занимавате с наследствени въпроси.

След сряда ще имате шанс доста да разширите мирогледа си и да срещнете интересни хора. Не е изключено да ви се наложи да попивате нови знания и да се доказвате с тях както в службата, така и сред най-близките.

Козирог

За вас, Козирози, седмицата едва ли ще бъде особено продуктивна. Поради някаква причина няма да сте особено концентрирани и съсредоточени. Добре е да избягвате да поемате отговорност или да взимате важни решения, защото има риск от грешна преценка или прибързване.

Не е изключено да си имате разправии или неразбирателства с партньора. Добре е да оставите важните разговори за края на седмицата, когато ще имате шанс за по-успешното им разрешаване.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте леко несигурни в работната си среда. При някои от вас не е изключено да има промяна сред колегите или ръководния състав, при други объркване и неяснота в работния процес. Каквото и да ви тревожи, е важно да съумеете да запазите обективност и старание, за да свикнете максимално бързо с новите обстоятелства и да сте продуктивни въпреки тях.

Не са изключени леки здравословни неразположения като вируси или настинки, които ще са отзвук от вашето неспокойство и нетърпение, защото искате нещата да стават по вашия начин.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, значи ще имате една изключително емоционална седмица. Някои от вас ще преживеят силни любовни трепети и флиртове и ще демонстрират чувствата си пред обект на своята страст, други ще отделят време и внимание на децата и семействата си.

След сряда не е изключено да имате спорове с колеги във връзка с работни въпроси. Добре ще е да се постараете да сте максимално дипломатични, за да не задълбочите конфликта, а и за да не изоставате със задълженията си.