Овен

Голяма част от вас, Овни, ще се изкушат да си закупят нова вещ, с която по всяка вероятност ще съберат очите на останалите. Добре е все пак да съблюдавате, нещата, за които си давате парите да са ви и от практическа полза, а не само да галят окото.

Ще успеете да блеснете в работата си и сред колегите и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си.

В любовен план е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек.

Телец

Вие, Телци, ще сте наистина прагматични и с отличен бизнес нюх през седмицата. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.

През седмицата не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта и добруването на останалите.

Близнаци

На вас, Близнаци, началото на седмицата не е изключено да ви предложи известни трудности и пречки, които обаче с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата.

След сряда ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно и в доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Рак

Ако сте родени под знака Рак, може да очаквате седмицата да ви донесе нови знания, които ще трупате от всевъзможни източници и по различни причини.

При някои от вас информацията, с която ще се заливате ще има практическа насоченост, при други ще е плод на внезапно възникнало любопитство, но важното е, че каквато и да е причината, вие ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте много добре предразположени към хората, които са различни от вас, както и към страдащите и онеправданите. Някои от вас може внезапно да решат да се отдадат на благотворителна кауза, други могат да си вземат в къщи бездомниче или животинка от приют.

При всички случаи ще сте философски настроени и ще виждате цялостната картина на нещата, без да губите от поглед и собствения си принос и влияние в нея.

Дева

При вас, Деви, контактът с хора с различен мироглед и житейска позиция от вашите, ще се окаже решаващ за успешното преминаване на седмицата. Внимателно се ослушвайте за мнения и съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози, но за който сте зациклили.

Сряда и четвъртък може да не се чувствате особено стабилни финансово, за това е добре да сте внимателни с харчовете и финансовите ангажименти, които поемате.

Везни

Вие, Везни, ще имате една наистина успешна седмица. По всяка вероятност ще берете плодовете на изминали усилия, които най-накрая ще бъдат възнаградени. Възможно е да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие.

В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения.

Скорпион

Вас, Скорпиони, ви чака една пълна с емоции седмица, в която настроенията ви често ще са менят и ще плашат или озадачават околните, на които няма да е много ясно, на какво се дължи тази изострена сензитивност и чувствителност.

Добре е да си доставяте максимално удоволствия и да намирате достатъчно време за почивка. Препоръчително ви е също така да намерите позитивен отдушник за емоциите си. Много добре биха ви се отразили творчески занимания, плуване, йога или танци. По този начин хем ще се освобождавате от тях, хем няма да ги изливате върху околните.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте наистина борбени и постигащи през първата половина на седмицата. Очаква се да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни.

След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовната сфера. Очаква се да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни. Свободните от вас ще са по-директни в прелъстяването и по всяка вероятност ще постигнат напредък с обект на тяхната страст.

Козирог

При вас, Козирози, тази седмица може да се окаже седмица на големи промени и трансформации. В работата може да развиете съвсем нов подход към нещата и да погледнете ситуациите, в които попадате под нов ъгъл и в перспектива, което само по себе си ще ви отвори нови врати и възможности за растеж и развитие.

В любовта не е изключено да станете по-откровени и да заявите по-директни позиции,открито говорейки за чувствата и нуждите си, което ще помогне да бъдете разбрани и оценени по начина, по който наистина заслужавате.

Водолей

При вас, Водолеи, са възможни конфронтации с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да се кооперирате и да работите по общ проект. Много е вероятно да нямате желание да отстъпите от мнението си и да го налагате на всяка цена.

Добре е обаче да се постараете да не си разваляте отношенията с останалите, още повече, че по всяка вероятност колективните усилия и продуктивната съвместна дейност, биха могли да ви донесат истински успех и удовлетворение.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, значи ви очаква една чувствена седмица, в която любовта, която давате, ще ви се връща двойно. Силно ще сте ангажирани с интимни въпроси и поради тази причина е възможно да сте много разсеяни в работа.

Добре е обаче да се стараете да оставате нащрек в периодите, в които ще ви се наложи да боравите с пари, за да не ви измамят или подведат.

 

.