Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата не е изключено да срещнете много нови и интересни хора, с които да ви е приятно да общувате и да се забавлявате.
След сряда, в работата ви е възможно да поемете задачите на някой друг, което да не ви е особено приятно, особено ако не усетите останалите да признават труда и жертвите ви подобаващо.
Поради голямата ви социална активност, не са изключени леки здравословни неразположения и неудобства, които след нужната почивка и разпускане, ще отшумят.

Телец

При вас, Телци, в началото на седмицата не са изключени спорове с половинката във връзка с общи начинания. Внимавайте да не прекалите с изискванията си към любимия човек и се постарайте да гледате нещата и от негова гледна точка.
След четвъртък може да не се чувствате особено стабилни финансово и да имате желание да изхарчите повече пари, отколкото сте изкарали. При всички случаи е добре да сте пестеливи и да не прибягвате до кредити или заеми.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте на любовна вълна през седмицата. Много е вероятно да сте влюбени или силно привлечени от някой от обкръжението ви и да изготвяте стратегия за спечелването му, която има голяма вероятност да излезе успешна.
Бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт и си предвижвайте нещата, по-навреме от обикновено, за да можете да реагирате на внезапно възникващи пречки покрай тях.

Рак

При вас, Раци, в началото на седмицата са възможни множество социални ангажименти, на които ще успеете да изпъкнете и да се харесате на хора, които ви допадат.
След четвъртък някои от вас ще предприемат интересни пътувания, които силно ще ги развълнуват и разнообразят.
Много е вероятно да бъдете приятно изненадани от заобикалящите и да получите интересни съобщения или обаждания.

Лъв

При вас, Лъвове, през седмицата се очакват стартиране на важни бъдещи проекти и парични постъпления, които по всяка вероятност ще се окажат решаващи за бъдещото ви развитие и ще ви донесат професионални успехи.
След четвъртък е възможно да имате семейни ангажименти или работа покрай дома. Много е вероятно ваш роднина да се нуждае от вашата помощ и подкрепа и е важно да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ в по следствие.

Дева

Вие, Деви, ще се погрижите за себе си през седмицата. Някои от вас ще променят косата си, визията си или ще обогатят гардероба си.
В работата ви ще бъдете оценени за възможностите и компетенцията си. Много е вероятно да получите интересни предложения за по нататъшно развитие.
В личен план е добре да се постараете да сте мили към половинката си и да й обръщате достатъчно внимание, за да не се почувства пренебрегната или недооценена.

Везни

Вие, Везни, ще получите интересни предложения или съобщения в началото на седмицата. Много е вероятно те да дойдат от човек, който силно ви вълнува и когото от известно време харесвате.
В професионално отношение са вероятни спорове с колеги, които доста ще ви напрегнат и натоварят. Добре е да се постараете да се фокусирате върху своите задачи и да се опитате да се абстрахирате от останалите, докато ги вършите.

Скорпион

На вас, Скорпиони, в началото на седмицата е много вероятно да ви се наложи да се отстоявате и да защитавате позициите си пред най-близките си хора или пред любимия човек. Важно е да не избухвате и да запазвате самообладание, защото по този начин по лесно ще стигате до околните и ще имате шанса да се изясните с тях.
След четвъртък е възможно да получите важни доставки, обаждания или съобщения.
Внимавайте с резките движения и се пазете от инциденти. Шофирайте внимателно и отговорно спазвайте законите на пътя.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата ще успеете да направите голямо впечатление на заобикалящите и да събудите тяхната възхита и одобрение. Където и да решите да влагате енергията и старанието си, ще имате успех и ще сте доволни от резултатите.
В любовта нещата ще ви се случват с лекота и обектът на вашата страст ще ви разбира и без думи и ще се настройва на вашите вълни.
След четвъртък е много вероятно да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределяне на общо имущество, доходи или наследства.

Козирог

При вас, Козирози, е много вероятно да изникнат неразбирателства с приятели или доскорошни съмишленици. Не е изключено да се чувствате неразбрани и недооценени от тях. Добре е обаче да се постараете да не бъдете крайни в преценките си и да не прибързвате в заключенията си. Много е вероятно проблемът да е временен и нещата да се уравновесят с времето.
В професионално отношение е възможно да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нови знания. Колкото повече старание влагате, толкова по-успешни ще сте.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата ще сте изключително концентрирани върху личните си взаимоотношения и ще дълбаете във възможностите за растеж и развитие, които съществуваща ваша връзка предлага.
Ако не сте във връзка, ще прецеждате околните като през цедка и ще търсите подходящия за вас човек.
Настроенията ви ще са променливи и е възможно да действате силно притеснително на околните, които няма да са достатъчно наясно как точно да подходят към вас, за да не ви разсърдят или огорчат.

Риби

При вас, Риби, седмицата ще е пълна с внезапни обрати и изненади, както в работата, така и в ежедневния живот. Нещата ви едва ли ще вървят по предварително подготвен план, но пък ще са доста динамични и раздвижени и при всички случаи няма да ви остане време за скука или задушаваща рутина.
След четвъртък са възможни събития покрай партньора или в личния живот. Може да решите да предприемете съвместни дейности, спортни занимания или пътувания.