Овен

Вие, Овни, през седмицата ще сте изключително успешни, пробивни и целеустремени. Много е вероятно да направите значителен пробив в службата или по важни за вас въпроси.

В любовта в началото на седмицата са възможни леки конфликти и изясняване на отношенията с половинката, но след известно старание от ваша страна след четвъртък нещата доста ще се успокоят и дори може да очаквате значителен напредък в тази сфера от живота ви.

Телец

На вас, Телци, не е изключено да ви се наложи да се борите с конкуренти или съперници в службата. Много е вероятно също така да се натъкнете на важни за израстването ви хора, които биха могли да ви бъдат изключително полезни в бъдеще.

Ако сте достатъчно систематични, последователни и старателни, ще успеете да докажете на всички около вас, на какво наистина сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и задължения.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата по всяка вероятност ще се занимавате със семейни или наследствени въпроси, ще теглите или погасявате кредит или ще работите с чужди пари и инвестиции. Възможно е да приемате нещата по-навътре, отколкото са всъщност и да търсите конспирация там, където я няма.

След сряда ще сте доста по-философски настроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви помогнат да видите нещата, в които сте замесени от друг ъгъл, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.

Рак

При вас, Раци, са възможни търкания с половинката и изясняване на отношенията ви с нея. Ще ви се наложи да направите компромиси със себе си във връзка с общото благо, които никак няма да ви се услаждат, но ще са необходими, ако искате да запазите отношенията си.

След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете и да си оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате една много динамична и раздвижена седмица. При всички случаи ще хвърляте много емоции на работното си място. Не е изключено да ви се наложи да замествате болен колега и да отмятате повече задачи от обикновено. Ако съумеете да останете спокойни, при всички случаи ще сте по-ефективни и по-бързо ще се справяте.

В любовен план по всяка вероятност ще ви се предоставят нови и интересни възможности.

Дева

На повечето от вас, Деви, през седмицата ще им се наложи да усвояват нова информация. При някои знанията ще бъдат необходими за професионалната реализация, при други за личностното израстване и развитие.

Много е вероятно също така да имате интересни социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не са изключени също така общуване с чужденци или пътувания извън страната, които по един или друг начин ще ви обогатят.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате.

След сряда фокусът ви ще попадне в работата и ефективното отмятане на задачи. Възможно е в службата да успеете да предприемете значителен пробив и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови врати и шансове за растеж.

Скорпион

При вас, Скорпиони, в началото на седмицата не са изключени търкания с колегите, на които по всяка вероятност ще реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща.

След сряда доста ще успокоите топката и ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете обгрижени и глезени от тях.

Стрелец

Ако сте родени под знака Стрелец, седмицата ви по всяка вероятност ще започне с финансови колебания и размисли за пари. Не е изключено да се решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, чийто край обаче ще ви изглежда неясен и ще ви създава чувство на несигурност.

След четвъртък може да очаквате интересни обаждания или съобщения, както лични, така и професионални, които могат да се окажат доста полезни и освежаващи и да разнообразят нормалното протичане на дните до края на седмицата.

Козирог

Вие, Козирози, по всяка вероятност ще знаете кога, какво да кажете или предложите на другите, за да ги замаете и мотивирате да действат, както на вас ви е удобно и угодно. Ще бъдете активатори на действие и ще давате старт на нещата.

След сряда може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Водолей

При вас, Водолеи, началото на седмицата не е изключено да започне леко колебливо. Възможно е да не се чувствате особено комфортно в средата или сред заобикалящите. По всяка вероятност ще имате нужда от почивка и уединение, а активните социални ангажименти ще ви действат доста напрягащо.

След сряда доста по-лесно ще намирате общ език с останалите, дори сами ще търсите тяхната компания. Възможни са щастливи случайности и интересни предложения, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, но ще са точно това, от което най-силно се нуждаете.

Риби

При вас, Риби, са възможни срещи с хора с високо обществено положение, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да кроите важни бъдещи планове, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време.

В любовен план не са изключени конфликти с половинката, но се въздържайте от излишна ескалация на напрежението. Най-добре е да предприемете съвместни нови начинания, за по този начин да раздвижите рутината в отношенията си.