Овен

Вие, Овни, през седмицата ще успеете да изпъкнете пред заобикалящите със свое важно постижение или умение. Някои от вас ще променят визията си или представянето си пред хората, други ще демонстрират своята нова половинка, трети ще афишират знанията си по различни въпроси. След четвъртък ще се отдадете на професионалните си ангажименти, печеленето на пари и инвестициите.

Телец

Вие, Телци, ще имате много интересни срещи, обаждания или съобщения през седмицата. Внимателно се ослушвайте за мнения или съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози, но за който сте зациклили. В началото на седмицата може да не се чувствате особено стабилни финансово, но след четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства.

Близнаци

Вие, Близнаци, е възможно да получите похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие. Ще сте комуникативни и ще знаете как да се харесате, за да имате успех. В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора със закачливото си поведение.

Рак

Вие, Раци, ще сте наистина емоционални в началото на седмицата. Внимавайте да не изливате гнева си върху близките до вас хора и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре чрез спа, козметични или фризьорски процедури. След четвъртък ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития. Ще срещате хора, които силно да ви развълнуват и впечатлят, както и такива, които да са ви от полза в последствие.

Лъв

Вие, Лъвове, се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни в началото на седмицата. Ще сте борбени и постигащи и ще знаете как да се харесате на заобикалящите. След четвъртък голяма част от вас ще обърнат внимание на любовния си живот. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с любимия и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, докато свободните ще постигнат напредък с човек, когото харесват.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата не е изключено да започнете по-открито да общувате с партньора си. Ще постигнете нови нива на близост и ще сте наистина удовлетворени в любовен план. След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. Възможно е да получите важни предложения, благодарение на които биха могли да ви се отворят нови врати за развитие.

Везни

При вас, Везни, в началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи задачи или проекти. Добре е да се постараете да не налагате мнението си на всяка цена. След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити. Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Скорпион

Ако сте родени под знака Скорпион, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с интимни въпроси. Не е изключено да изкарате ползотворно време в компанията на половинката и децата си. След четвъртък ще потънете в работа и по всяка вероятност ще имате успех с финализирането на проект, който сте стартирали преди известно време.

Стрелец

Голяма част от вас, Стрелци, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат сред заобикалящите със знанията, талантите и уменията си. След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек. Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата е важно да внимавате на кого, какво казвате, за да не бъдете разбрани погрешно и да не се вкарате в излишни конфликти. След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта и добруването на останалите.

Водолей

На вас, Водолеи, началото на седмицата не е изключено да предложи известни трудности и пречки, които с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата. След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. Внимавайте да не започнете отношения, с човек, с когото имате професионални ангажименти, защото има риск да не са много трайни и да ви развалят служебната атмосфера впоследствие.

Риби

На вас, Риби, седмицата ще донесе нови знания. Ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си. Голяма част от вас ще пътуват, флиртуват или спортуват. При всички случаи ще сте авантюристични и пълни с енергия. След четвъртък е важно да сте внимателни със средствата си за комуникация и транспорт.