Новата седмица е тук, а заедно с нея куп предизвикателства, изненади и успехи. Ето какво да очаква всяка от зодиите:

Овен

При вас, Овни, в началото на седмицата са възможни романтични моменти с човек, когото харесвате. Ще сте доста мечтателни и отнесени и няма да ви е лесно да се концентрирате.

След четвъртък може да решите да попътувате и да се позабавлявате. Някои от вас ще се спуснат да спортуват, други ще се отдадат на любимо хоби.

Седмицата е идеална за обръщане внимание на визията и тонуса.

Телец

Вие, Телци, ще сте склонни да помирявате враждуващи страни в началото на седмицата. Ще сте безпристрастни и обективни и хората ще се доверяват на преценката ви.

След четвъртък ви се очертава време прекарано със семейството и децата или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще сте много печеливши във финансов план. Ще успеете да се срещнете с хора, с които да правите важни договорки или да кроите бъдещи планове, които биха могли да се окажат много успешни.

След четвъртък ще сте много философски настроени и ще се намерите добър начин да релаксирате и да си починете.

Голяма част от вас ще получат важни новини през седмицата.

Рак

При вас, Раци, се очертава една много интересна и динамична седмица, през която ще успеете да постигнете неща, които са ви били цел отдавна.

В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си. Същото важи за любовния фронт. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си докато свободните ще намерят начин да пофлиртуват с човек, когото харесват.

Всеки от вас, ще намери своя собствен начин да блесне и да направи впечатление на заобикалящите.

Лъв

На вас, Лъвове, в началото на седмицата не е изключено да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.

След четвъртък ще станете по-оптимистични, общителни и доверчиви. Голяма част от вас ще срещнат хора, с които да изкарат приятно времето си и с които да се отпуснат.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата ще обърнете сериозно внимание на половинките си. Ще решавате любовни въпроси с тях, ще се изяснявате и по всяка вероятност ще започвате нови съвместни начинания.

Свободните от вас по всяка вероятност ще са много палави през периода и ще се впуснат в нови страстни отношения.

След четвъртък представителите на знака ще получат интересни предложения във връзка с работа и ще са изключително продуктивни.

Везни

Вие, Везни, ще имате една доста динамична седмица. В работата ви, не е изключено да имате смяна в колектива или в ръководството, към която да ви се наложи да се напасвате.

В любовта очаквайте изненади от любим или интересен за вас човек.

Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви развълнуват и впечатлят.

Скорпион

На вас, Скорпиони, в началото на седмицата може да ви се наложи да се доказвате на любовния фронт. Ще сте склонни да показвате чувствата си и да обгрижвате половинката си подобаващо.

След четвъртък ще сте по-силно насочени към професионалните си цели и реализация. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще учите нови неща през седмицата. Възможно е в работата ви да има изисквания към вас, към които ще се стремите с упоритост да се напасвате, учейки се от другите и доказвайки способностите си.

Внимавайте в стремежа си да блеснете професионално, да не пренебрегнете близките и семейството си и да ви се наложи в последствие да им се реванширате.

Козирог

При вас, Козирози, в началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение. Много е вероятно да ви се наложи да защитавате позициите си. Постарайте се да сте максимално обективни и толерантни към другите.

След четвъртък е много вероятно една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени и любопитни.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата ще сте ангажирани предимно с финансови въпроси. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да стартирате успешно бизнес начинание.

След четвъртък ще насочите вниманието си към любовния си живот и ще имате усещането, че нещата с любимия ви човек не вървят така леко, както ви се иска. С търпение, постоянство и откровени разговори ще успеете да възобновите баланса и разбирателството.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Много е вероятно да напреднете по важни въпроси и да направите силно впечатление на заобикалящите.

След четвъртък ще се ангажирате предимно с лични дела и отношения. Много е вероятно близък до вас човек да ви изненада приятно и да предприемете съвместни начинания.