Овен

Вие, Овни, през седмицата по всяка вероятност ще започнете да реализирате отдавна замислен план, свързан с професионалното ви развитие. В кариерата ви нещата ще се случват с попътен вятър и много малко пречки, които ще преодолявате с лекота.

В любовта е възможно да се предприемете сериозни крачки към половинката, които да затвърдят отношенията ви.

Телец

Вие, Телци, не е изключено да се впуснете да пътувате към интересни дестинации в началото на седмицата. Тези от вас, на които им се наложи да останат по работните си места, може да се срещнат с хора от различна култура или с различен от техния мироглед, които да ви помогнат да видите важни неща от живота ви от различна перспектива.

След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от хорската суетня и да оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата е възможно да приемате нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсите конспирация там, където я няма. Старайте се да не сте прекалено драматични и песимистични, за да не се вкарате в излишни конфликти със заобикалящите.

След сряда ще сте доста по-философски настроени и няма да издребнявате. Много е вероятно именно тогава да успеете да намерите решение на отдавна тормозещи ви проблеми.

Рак

При вас, Раци, през седмицата са възможни неразбирателства и изясняване на отношенията ви с половинката. Не е изключено да ви се наложи да направите компромиси със себе си, за да угодите на партньора.

В работата си ще сте също много емоционални. Добре е да съумявате да оставате спокойни, защото по този начин ще сте по-ефективни и по-бързо ще се справяте.

Лъв

Вас, Лъвове, ви очаква една много динамична седмица. Голяма част от вас ще участват в различни социални събития или празненства. Не са изключени също така занимания с правни или философски въпроси, общуване с чужденци или пътувания извън страната, които по един или друг начин ще ви обогатят.

Може да ви се наложи да усвоявате нова информация през седмицата, която ще ви е от голяма полза в последствие и благодарение, на която ще трупате дивиденти.

Дева

Вие, Деви, ще сте изключително активни в работата и ефективно ще отмятате задачите си през седмицата. Възможно е в службата да успеете да предприемете значителен пробив и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. Ще сте чаровни и много общителни.

В любовен план са вероятни изненади от половинката и интересни събития покрай нея. След сряда по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството си или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата не е изключено да получите интересни обаждания или съобщения във връзка с неща, които ви интересуват. Значително ще напреднете в работата и със задачите си. Внимавайте, на кого, какво казвате, за да не се окажете неволна жертва на интрига.

След сряда ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на любим човек и пълноценно да успеете да се насладите на компанията му.

Скорпион

При вас, Скорпиони, е възможно седмицата да започне със значителни финансови колебания и размисли за пари. Внимавайте да не харчите прибързано и да не правите грешни инвестиции.

След четвъртък по всяка вероятност ще бъдете много флиртаджийски настроени и ще имате успехи на любовния фронт. Заетите от вас ще имат ангажименти покрай половинките си, докато свободните успешно ще успеят да завъртят главата на човек от близкото им обкръжение.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще имате една много успешна седмица, в която ще успеете да срещнете признанието и одобрението на другите. Нещата ще ви се получават с лекота, както в личен, така и в професионален план.

След сряда може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Козирог

На вас, Козирози, в любовен план нещата ще ви се случват с лекота и по всяка вероятност с половинката ще успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти. Не е изключено да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си.

В службата е много вероятно да се натъкнете на хора, които да се окажат решаващи за бъдещото ви развитие и които да ви подкрепят в изкачването по професионалната стълбица.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата не е изключено да не се чувствате особено комфортно. По всяка вероятност ще имате нужда от почивка и уединение, а активните социални ангажименти ще ви действат доста напрягащо.

След сряда доста ще се оптимизирате. Възможно е да се впуснете в нестандартни любовни приключения, които ще ви извадят от рутината на ежедневието и ще ви разнообразят.

Риби

Вие, Риби, ще сте изключително успешни и пробивни през седмицата. Много е вероятно да направите значим пробив в професионалното ви развитие и да успеете да демонстрирате потенциала и възможностите си пред останалите.

В любовта и към любим човек ще сте също доста старателни и след четвъртък може да очаквате значителен напредък в тази сфера от живота ви. Заетите ще стигнат до важни компромиси с половинката, докато свободните ще завоюват обект на страстта си.